Producent
4 stk
4 stk
Sortering
Land
4 stk
Druetype
1 stk
1 stk
4 stk

Aldea

Vi har testet mange alkoholfrie vine, og denne serie fra Aldea  er noget af det bedste, vi har smagt. Herfra kommer en saftig alkoholfri "hvidvin", en rund og frugtig alkoholfri "rødvin" og en alkoholfri mousserende "vin" .

Vinbonden Manuel Gil lærte at lave vin i både Spanien og i Frankrig, før han besluttede sig for at lave vin af de forskellige druer, der trives i området ved Castile og Leon. Han samarbejder med en lang række spanske vinproducenter, og har siden 2004 drevet sit firma Producto de Aldea, hvorfra vores alkoholfrie vine kommer.

Aldea prodcerer deres alkoholfrie vine ved hjælp af den nyeste teknologi indenfor området, der er med til at sikre den bedst mulige vinsmag uden alkohol. Aldea køber druer, som plukkes udelukkende til formålet, og i hele produktionen fra drue til "vin" uden alkohol fokuseres der på at bevare såvel frugt som på de smage, der kan genkendes fra almindelige vin-oplevelser, i de de-alkoholisrede slut"vine". De hvide udgaver er lavet på Verdejodruen og den røde er på den klassiske, spanske temperanillodrue.

Alle de alkoholfrie Aldea-vine har skruelåg, som er det, der konserverer vinene bedst og beholder oplevelsen af frugt i "vinene" her.

MEDLEMMER 88 /100
Bodegas Peñafiel, Miros Roble 2016
MEDLEMMER 93 /100
Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera, Crianza 2014
MEDLEMMER 91 /100
Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera Reserva 2012
MEDLEMMER 95 /100
Bodegas Peñafiel, Silencio de Miros 2014