Vi kunne desværre ikke finde nogle produkter

Cantina Le Palaie

Vingården Le Palaie ligger i Peccioli, Toscana, der er en del af Pisa provinsen. Peccioli ligger ca. 35 km fra Greve in Chianti og 29 milometer nord for Bolgheri.
Området er et smukt kuperet land, der om sommeren nedkøles dels pga. floden Era og dels pga. kontakten til havet, der ikke ligger så langt borte. Området er kendt for sit landbrug og ”agriturisme” – turist aktiviteterne.
Le Palaies ejer hedder Angelo Nino Caponi. Hans primære aktivitet er distribution af vine mellem Europa, Australien og USA.

For ca. 20 år siden besluttede Angelo Nino Caponi, at han selv ville producere vin og købte gården Le Palaie, hvorefter en større renovering blev gennemfør, så vingården i dag fremstår som ”state-of-the-art”.  
Le Palaie ejendommen er ganske stor med sine over 100 hektar. Arealerne består af vinmarker, skove og oliventræer.
Vinmarkerne er beplantet med drusorterne Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Alicante og Sangiovese til rødvinsproduktionen og Viognier, Traminer og Sauvignon Blanc til hvidvinsproduktionen.
Markerne dyrkes med kvalitet for øje og derfor holder Angelo høstudbyttet relativt langt nede. Grønhøst, hård beskæring giver bedre koncentration af smag og aromastoffer i druerne.
Høsten sker via håndkraft og druerne lægges i små kasser og bringes til vingården, hvorefter der atter sorteres på et langt bord før druerne kommer i produktion.
Vineriet besidder de mest moderne materialer. Lige fra de bedste presse, temperaturregulerede, rustfri ståltanke og de bedste folk. Som winemaker har Le Palaie Andrea Secco der er ung og dynamisk samt utrolig dygtig. Som sparringspartner har Andrea den berømte rådgiver Carlo Ferrini.  
Investeringerne har allerede båret frugt med gode bedømmelser hos f.eks. Wine Spectator og R. Parker. Vinene er alle et bekendtskab værd.