Chateau Haut Brion 2006

Smagsprofil

Krop Fyldig
Tanniner Høj
Syre Høj
Stil Tør

Vinens aromaer

aroma-image

Mørk frugt

aroma-image

Andre krydderier

aroma-image

Fad

Chateau Haut Brion 2006
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
Bliv medlem og spar 31.61% Opgrader
Land:Frankrig
Dyrkning:Konventionel
Flaskestørrelse:750 ml
Drue:Cabernet Sauvignon 55%, Cabernet Franc 20%, Merlot 25%
Område:Bordeaux
Underområde:Pessac-Léognan
Proptype:Kork
Årgang:2006
Gemmepotentiale - år fra høst:5 - 30
Serveringstemperatur:17 - 19°C
Anbefalet glas:Mellem
Alkohol:14.5%

Fakta

Smagsprofil

Krop Fyldig
Tanniner Høj
Syre Høj
Stil Tør

Vinens aromaer

aroma-image

Mørk frugt

aroma-image

Andre krydderier

aroma-image

Fad

Passer til

Mørkt kød
Ost milde
Ost kraftig
Svin

Om produktet

Levende rød farve med strejf af tegl. Duften er elegant og virker forførende af cedertræ, frisk tobak og frisklavet hindbærgele. Smagen er intens og samtidig elegant med noter af modne bær, let strjf af lakrids og en anelse kanel.

Den eneste vingård uden for Médoc der blev optaget i 1855-klassifikationen og som 1. GCC. Måske den mest elegante af de store 1. cruer sammen med Lafite og den ældste af dem alle + måske, verdens første luksusbrand.

Vingården er omgivet af by og består af ca. 51 ha. vinmarker med 48 rødvinsdruer – 45,4% Merlot, 43,9% Cabernet Sauvignon, 9,7% Cabernet Franc og 1% Petit Verdot. 80% fade udskiftes hvert år med nye. Gennemsnitsproduktion hvert år er ca. 12.000 kasser á 12 fl. 3 ha. er beplantet med Semillon og Sauvignon Blanc til en hvidvinsproduktion. Familien Dillon er stadigvæk dem som står bag og ejer Château Haut Brion.

Vores filosofi er at købe alle vine direkte fra vinbonden, da det giver den bedste vin til prisen. Men vi er også en vinklub, og nogle gange sender vores medlemmer gode ideer til vores sortiment. Det er, af forskellige grunde ikke altid muligt at købe den pågældende vin direkte fra bonden. Såfremt vi kan finde vinen andetsteds, og stadigvæk kan sikre den bedste et stk pris inkl levering, så hjemtager vi nogle af vinene. Denne vin er netop en af disse - Som en service til et medlem - det kunne også være dig?