Normalpris: 2.989,95 kr
Spar: 1.633,00 kr
Din pris: 1.356,95 kr
Ikke på lager
Ville købe igen?

Clarendon Hills, Astralis Syrah 2015

Rødvin

Astralis er Clarendons absolutte prestigevin og et moderne australsk ikon. Det er fra Clarendons absolut bedst vinmark med næste 100 år gamle vinstokke, som leverer en minimalt, men intenst udbytte. Og årgang 2015 var helt exceptionel og leverede en vin, som er tæt på at være den utimative Astralis. Der er dybde, krydderi, sort utæmmet vildskab og komplekse undertoner af blomster, olievensten og noget dybt animalsk. Vild vin, som hos Robert Parkers Wine Advocate fik de ultimative 100 point

Gem lige så længe du har tålmodighed til og server ved 16°C i dine bedste rødvinsglas.

Der bliver årligt lavet 500 kasser af Clarendons topvin - 4 af dem lander her hos Winefamly. Det er en af Australiens mest legndariske vine og bagmanden Roman Bratasuik bliver både set som gal og genial - men uomtvisteligt har hans ubønhørlige fokus på at lave kompromisløs vin resulteret i noget af det flotteste som Australien kan levere på vinfronten. 

Udbyttet fra Astralis-marken er latterligt lave 17 hl pr. hektar og de oldgamle vinstokke sætter kun meget begrænset, men virkelig intens, frugt. Mager jord og 45° hældning er med til at give en ekstrem vin sin ekstreme karakter.  

Specifikationer

LandAustralien
Dyrkning:Traditionel
Flaskestørrelse:75 cl.
Drue:Syrah 100%
Område:South Australia
Underområde:McLaren Vale
Proptype:Kork
Årgang:2015
Alkohol15,00

Hvad siger kunderne

Der er ikke nok bedømmelser til at vurdere denne vare endnu.