Clarendon Hills, Astralis Syrah 2015

Smagsprofil

Krop Fyldig
Tanniner Høj
Syre Medium
Stil Frugtig

Vinens aromaer

aroma-image

Mørk frugt

aroma-image

Andre krydderier

aroma-image

Fad

Clarendon Hills, Astralis Syrah 2015
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
Bliv medlem og spar 29.75% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Astralis er Clarendons absolutte prestigevin og et moderne australsk ikon. Det er fra Clarendons absolut bedst vinmark med næste 100 år gamle vinstokke, som leverer en minimalt, men intenst udbytte. Årgang 2015 er exceptionel og hos Robert Parkers Wine Advocate fik den de ultimative 100 point.

Land:Australien
Dyrkning:Traditionel
Flaskestørrelse:750 ml
Drue:Syrah 100%
Område:South Australia
Proptype:Kork
Årgang:2015
Gemmepotentiale - år fra høst:5 - 25
Alkohol:15%

Fakta

Smagsprofil

Krop Fyldig
Tanniner Høj
Syre Medium
Stil Frugtig

Vinens aromaer

aroma-image

Mørk frugt

aroma-image

Andre krydderier

aroma-image

Fad

Om produktet

Astralis er Clarendons absolutte prestigevin og et moderne australsk ikon. Det er fra Clarendons absolut bedst vinmark med næste 100 år gamle vinstokke, som leverer en minimalt, men intenst udbytte. Og årgang 2015 var helt exceptionel og leverede en vin, som er tæt på at være den utimative Astralis. Der er dybde, krydderi, sort utæmmet vildskab og komplekse undertoner af blomster, olievensten og noget dybt animalsk. Vild vin, som hos Robert Parkers Wine Advocate fik de ultimative 100 point

Gem lige så længe du har tålmodighed til og server ved 16°C i dine bedste rødvinsglas.

Der bliver årligt lavet 500 kasser af Clarendons topvin - og en lille del af dem lander her hos Winefamly. Det er en af Australiens mest legendariske vine, og bagmanden Roman Bratasuik bliver både set som gal og genial - men uomtvisteligt har hans ubønhørlige fokus på at lave kompromisløs vin resulteret i noget af det flotteste som Australien kan levere på vinfronten. 

Udbyttet fra Astralis-marken er latterligt lave 17 hl pr. hektar og de oldgamle vinstokke sætter kun meget begrænset, men virkelig intens, frugt. Mager jord og 45° hældning er med til at give en ekstrem vin sin ekstreme karakter.