Normalpris: 239,95 kr
Spar: 87,00 kr
Din pris: 152,95 kr
202 stk. på lager
Ville købe igen?

Domaine Bouchié-Chatellier, Pouilly Fumé, Premier Millésimé 2017

Hvidvin

Premiere Millesime er Pouilly Fumé med et ekstra gear. Topvinen fra Bouchié-Chatellier er der kælet ekstra meget for, og det er vin, som allerede fra du trækker proppen op, gør opmærksom på sig selv - og allerede i duften fornemmer man at det her er sauvignon blanc fra øverste skuffe.

Her er vin i perfekt balance, som kan udvikle sig over flere år, men som smager fænomenalt nu.Server ved cirka 8°C i almindelige hvidvinsglas og gerne til lidt kraftigere fiskeretter - gerne med en Sauce Hollandaise eller Beurre Blanc. Er også fremragende til fransk gedeost.

Premiere Millesime er vinen du tager frem, når de bedste venner kommer på besøg på en varm sommereftermiddag, og i skal have vin til både det første glas i haven og til når middagen kommer på bordet. Vinens har en intens duft med masser af blomster og urter og når du får første mundfuld ind, overrasker den fyldige smag - men den karakteristiske friskhed fra druen ligger hele tiden og lurer under overfladen.

Vinen laves med lidt længere kontakt mellem most og skaller og vinen lagrer på gærresterne i en periode. Det er med til at give ekstra fylde - og så hviler vinen et år på flaske inden frigivelse.


Specifikationer

LandFrankrig
Flaskestørrelse:75 cl.
Drue:Sauvignon Blanc
Område:Loire
Underområde:Pouilly-Fumé
Proptype:Kork
Passer til:Fed fisk
Alkohol13,50

Velegnet til:

Fed fisk

Bedømmelser

3 medlemmer har bedømt denne varer, 100% af dem ville købe igen.
2019-04-15 09:20:04
Christian Thun Hansen
2019-05-03 18:51:11
Per Frisch
Fantastisk hvidvin. Duft af citrus og vanilje. Frisk smag i munden, der rundes blødt af med smag af fersken. Super dejlig vin.
2019-05-10 20:32:29
Jesper Thomsen
Det tætteste på en Sancerre på Winefamly. Bedre en dens lillesøster.