DRØMMEN

”Verden bevæger sig så hurtigt i dag, at den der siger noget ikke kan lade sig gøre, som regel bliver afbrudt af en, der gør det.”

I DAG BLIVER EN DRØM TIL VIRKELIGHED
Drømmen om WineFamly er blevet født af et ønske om at skabe et tilgængeligt, overskueligt og forståeligt univers, til alle de som elsker og holder af god vin. Vi vil skabe et rum, hvor man kan vælge og vrage mellem hundredvis af håndplukkede vine fra hele verden, uanset om man søger hverdagsvin eller når der inviteres til gæstebud. Et rum hvor man føler sig vejledt, oplyst og holdt i hånden.

Som medlem af WineFamly kan man købe håndplukkede vine til markedets bedste priser!

HVORFOR TIL KOSTPRIS
Ideen er enkel. Vi ville skabe et sted hvor man bliver forført af vinenes kvalitet og ikke et sted hvor mængde og rabatter udgør ens valg. Ganske enkelt; springe alle mellemled over og sælg fra “bonden til bordet”. Vores primære opgave er at fylde butikken med gode og velvalgte vine til den absolutte bedste pris og skaber et univers hvor alt er transparent og forståeligt for vore medlemmer.

EN FÆLLES PASSION
WineFamly er barn af kokken Thomas Herman, Onfone og Mofibo grundlægger Morten Strunge, Rasmus Jensen og Thomas Pedersen. Alle med vidt forskellige fagområder og kompetencer. Dog har de en ting til fælles, nemlig passionen for vin og gastronomi.


VELKOMMEN TIL VORES UNIVERS

Thomas Herman, Morten Strunge, Rasmus Jensen & Thomas Pedersen