Opgrader til Plus hvis du ønsker at købe denne vare. Derfor skal du først oprette GRATIS konto hos os! Klik her
Normalpris: 226,95 kr
Spar: 54,61 kr
Din pris: 172,34 kr
2 stk. på lager
Ville købe igen?

Dry & Bitter Pakke

Om øllen

En pakke med forskellige varianter fra Dry & BitterIndeholder:Simcoe Bale Ale - en del af Bale Ale-serien, hvor hver øl er perfekt humlet med og domineres af én humlesort, i dette tilfælde Simcoe. Tør og velhumlet Session IPA med friske noter af passionsfrugt, abrikos og friske fyrnåle. En lækker og letdrikkelig øl, som har vagt stor begejstring.Citra Bale Ale - en del af Bale Ale-serien, hvor hver øl er perfekt humlet med og domineres af én humlesort, i dette tilfælde Citra. Tør og velhumlet Session IPA med masser af citrusduft og smag af tropiske frugter og stikkelsbær. En lækker og letdrikkelig øl, som har vagt stor begejstring.Under The Radar - Mørk øl med en god sødme. Smagen er stor og med noter af karameliseret sukker, kaffe, cola og lækker mørk chokolade. Eftersmagen er fyldig med en dejlig afbalanceret bitterhed.Still Lifestyle - Denne porter er infunderet med koldbrygget kaffe, der tilføjer en rig tekstur til denne allerede komplekse øl.

Nyd i den rigtige tankegang.UW IPA - En super-olieagtige og uber hoppy IPA, der kombinerer dank resinous smag med tonsvis af tropisk frugt.

UW er stærkt tørhoppet for at skubbe frugtaromaerne endnu længere fremad.Dank & Juicy - Lavet efter West Coast Style IPA brygget med Citra, Equinox og Mosaic humle.

På toppen bliver du mødt med masser af tropisk frugt blandet med en fed, harpiksagtig og saftig hophvirvel. Denne kombination giver et væld af kompleksitet til denne velsmagende drik.Great Gig in the Sky - Dette er Dry & Bitter's forsøg på en moderne Imperial IPA. Der er puttet frugtagtig amerikansk humle med australske galakse humle i den dobbelte tør-humle for at få denne interstellære IPA til at nå endnu højere højder af humle.

Specifikationer

Alkohol6,00

Velegnet til:

Beskrivelse på vej…

Bedømmelser

Der er ikke nok bedømmelser til at vurdere denne vare endnu.