Entré Vinyes, Oniric Pet Nat Blanc 2021

Vinens aromaer

aroma-image

Grøn frugt

aroma-image

Urtet

Entré Vinyes, Oniric Pet Nat Blanc 2021
Prisgaranti

Pris pr. flaske

149,00kr.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Ikke på lager
Bliv medlem og spar 26.79% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Det var faktisk langt fra meningen, at Entré Vinyes skulle producere pet'nat. Men for et par år siden eksperimenterede de lidt, og ved et uheld kom der bobler i deres vin. De forsøgte så at arbejde videre med processen og fik på den måde mod på mere. Selv i dag er denne pet'nat en fast del af deres årlige portefølje.

Land:Spanien
Dyrkning:Naturvin
Flaskestørrelse:750 ml
Drue:Macabeo 50%, Xarel.lo 50%
Proptype:Kapsel
Årgang:2021
Serveringstemperatur:7 - 9°C
Anbefalet glas:Lille
Alkohol:11%

Fakta

Vinens aromaer

aroma-image

Grøn frugt

aroma-image

Urtet

Passer til

Lys fisk

Om produktet

Pet'Nat Blanc '2021 er en blanding af Xarel-lo og Macabeo, som begge er utroligt kendte og brugte druer i området. Druer der giver en enormt eksplosiv, frugtig og aromatisk vin. Vinen er forholdsvis funky og livlig, mest fordi den er lavet uden filtrering. På den måde fornemmer man også et grønt og urtepræg, som balancerer vinen på en fantastisk måde. Du vil mærke klare noter af modne pærer og modne æbler i næsen. I munden vil du mærke den eksplosive frugt sammen med en fin og grøn balance.

Server vinen straks fra køleskabet, så boblerne stadig er i live. Vinen vinder intet ved at lufte før servering. Pet Nat er en forkortelse af ordet petillant natural. Dette er en betegnelse for en mousserende vin, der er fremstillet uden tilsætning af gær. Vinen har dermed absorberet boblerne på en naturlig måde, på grund af gærresterne i og på druerne.