Arrangementer, smagninger og events

Hos Winefamly elsker vi at komme ud og mødes med alle vores medlemmer til vinsmagninger, kokkeskole og talrige andre arrangementer. Her har vi samlet alle vores arrangementer, både dem vi har holdt, og dem vi holder i den nærmeste fremtid, så du nemt kan finde ud af, hvor du næste gang kan komme til et Winefamly-arrangement.

Tidligere arrangementer

Invitation til en vild kokkeskole med Thomas Herman

08/11/18 (Udsolgt)
Vildt er i virkeligheden helt nede-på-jorden-mad - men hvor meget vildt får man egentlig tilberedt derhjemme - hvis man ikke lige er i familie med en jæger, eller selv har et jagttegn? Nu har du muligheden for at bliver bedre til vildt. 

Læs mere her  

Portvinssmagning med middag i Aarhus og København

31/10/18 og  01/11/18
Drømmer du om en aften, hvor du ikke skal andet end at stikke næsen i den ene efter den anden forførende portvinstype, væde læberne forsigtigt med de første fyldige dråber, for derefter stille og eftertænksomt at lade mundhulen registrere frugten, kompleksiteten, sødmen, alkoholen og den insisterende flotte længde - og bare nyde øjeblikket?

Kom med til middag og smagning med vores Portvinshus Carvalhas og smag på Dourodalens lækkerier.

Aarhus: Læs mere her
København: Læs mere her 

Bourgognemiddag med Thomas Herman i Holstebro

11/10/18 (udsolgt)
Går du og drømmer om at komme til middag med Thomas Herman? Sænk dig bare ned i stolen,  nyd et velskænket glas ægte Champagne, nip til skønne oliven og dyp lidt brød i byens bedste pestoer.  Så er du mentalt klar til at gribe bestikket og indtage Thomas Hermans yndlingsretter: Hummer til forret, Côte du Bôeuf med trøffel bearnaise, trøffelfritter og salat, og svesker syltet i Armagnac med florentiner og vaniljeis.

Læs mere her  

Piemonte-middag med Giribaldi

30/09/18
Vi fejrer efterårets komme med en smagfuld aften med de dejlige råvarer netop nu, der stemmer så godt med en autentisk aften i Piemontes gastronomiske univers.  Smag Gavi, Dolcetto, Rosso, Barbaresco, Barolo fra Vini Giribaldi sammen med en lækker piemontesisk menu.

Læs mere her  

Kokkeskole med spanske tapas og vin

20/09/18 
Thomas Herman har boet på et nonnekloster, mens han arbejdede på den 3-stjernede Michelin-restaurant, Arzak, i Sankt Sebastian i Nordspanien. Den by, hvor man siger, at tapas, pintxo, pinchas blev opfundet. Kært barn har mange navne - og selvfølgelig er de spanske tapas noget forskellige alt efter, hvor i Spanien man befinder sig.

Læs mere her  

Smagning og middag med Ben Glover fra New Zealand

06/09/18 (udsolgt)
Vi inviterer til middag og vinsmagning med en af New Zealands mest dynamiske og anerkendte vinproducenter, Ben Glover.  Ben laver charmerende vine, som vi er overbeviste om, at I vil kunne lide. Han har mange forskellige druer at arbejde med, så der er meget at smage på.

Læs mere her  

Ølsmagning med Anders Kissmeyer i Odense

31/08/18
Der er fredags-ølsmagning med Kissmeyer 31. august i Tværgade 2 i Odense. Kissmeyer er en brygger, der véd hvordan man laver nye ølsmage med masser af personligt afsæt. Han er en af verdens mest anerkendte bryggere, så det er fedt, at han huserer lige her midt i Danmark, så vi kan komme til at møde ham - smage på 4 af hans øl og høre fra ham selv historierne bag et vildt øl-liv.

Læs mere her  

Kvinderne ud i køkkenet – med Thomas Herman

16/08/18 (udsolgt)
Drømmer du om at få smagt en masse forskellig rosé, og kunne du tænke dig at blive bedre til at håndtere en hel hummer – i særdeles godt selskab - så inviter dig selv, din veninde, din mor eller datter med til en eksklusiv aften i tæt selskab med Winefamly-kokken Thomas Herman.

Læs mere her  

Tysk vinsmagning med Gerd Stepp i Aarhus

12/06/18
Mens I smager på et bredt udvalg af vine, vil Gerd Stepp på godt engelsk fortælle om hans vine og Tyskland som vinland. Vi inviterer til tysk vine og en dejlig landtallerken med udsøgte lokale råvarer fra Landcaféen.

Læs mere her


Tysk vinsmagning med Gerd Stepp i København

13/06/18
Kom med til en aften, hvor du har mulighed for at smage Winefamlys skønne tyske vine fra Gerd Stepp, når vi inviterer til tyske vine og en dejlig anretning fra Restaurant Vandvid.

Læs mere her 

Asparges-kokkeskole og vine med Thomas Herman

17/05/18 (udsolgt)
Kom med til eksklusiv kokkeskole med nyopgravede danske asparges og vinene dertil fra Tyskland og Alsace. Der skal smages på 5 forskellige vine, så du kan finde din asparges-favoritvin.Sammen med kokkene Thomas Herman og Rasmus Leck Fischer laver vi en 4-retters Thomas Herman-menu med dugfriske asparges fra Søren Wiuf.

Læs mere her  

UDSOLGT: 7 x Pinot Noir fra hele verden

03/05/18
Pinot noir er en populær drue - og du har sikkert smagt den i forskellige udgaver. Men har du også smagt pinot noir fra hele verden på én og samme aften? Det kommer du til denne dejlige forårsdag først i maj, hvor vi har valgt 7 meget forskellige vinlande, der alle har kærligt fokus på den charmerende pinot-drue.

Læs mere her.  

Kaffe- og cognacsmagning

19/04/18  
Kom med til et par timer med inspirerende kaffeforedrag og kaffesmagning hos KaffeMekka i Aarhus. Her skal vi smage på forskellige kaffer og cognac under kyndig vejledning af Niels Hestbech  fra KaffeMekka og Thomas Herman kommer med lidt sødt til kaffen,

Læs mere her.  

Aalborg: Spansk aften - kom, smag, lyt & hyg

12/04/18
Vi inviterer til Spansk tapasaften på CANblau Tapasbar i Aalborg. Kom og smag på vores mange skønne spanske vine. Vi får besøg af en af vores vigtigste spanske leverandører, William Long, og vi smager på et bredt udvalg af vine og lækre tapas.

Læs mere her  

København: Spansk aften - kom, smag, lyt & hyg

10/04/18 (udsolgt)
Vi har så mange skønne spanske vine, og nu får du mulighed for at smage flere af dem, når vi inviterer til Spansk tapasaften på Restaurant Vandvid i København. Vi får besøg af en af vores vigtigste spanske leverandører, William Long, og vi smager på et bredt udvalg af vine og lækre tapas.

Læs mere her  

Smagning og middag med californiske Duckhorn

16/03/18 (udsolgt)
En aften med lækker mad og fantastiske vine fra et af Californiens bedste vinhuse. Vi har inviteret Duckhorn på besøg i Danmark, og sammen med Hotel Marienlyst gør vi klar til en aften, hvor vi skal smage på Duckhorns fantastiske vine. 

Læs mere her

Private dining og innovatiove Cocktails

15/03/18 (er afholdt)  
Vi har sat Thomas Herman sammen med en af Danmarks bedste og mest nytænkende bartender, Søren Krogh. Søren har spiritus i sin professionelle bartenderDNA, hvor han i 12 år har turneret rundt bag hippe top-barer i bl.a. Hamborg og New York.  10 Winefamly-medlemmer får en aften med masser af innovative cocktails fra Søren hånd, sat sammen med 7 små serveringer fra Thomas Herman, inspireret af tidligere retter fra Restaurant HERMAN.  

Læs mere her 

Italienske vine og tapas

27/02/18 (Er udsolgt)
Har du også lyst til at smage løs af en masse italienske vine og spise italienske tapas til, uden at det koster dig en formue? Vi har talt med vores italienske vinproducenter og i samarbejde med dem kan vi tilbyde en aften, hvor vi stiller vinene frem til Winefamly-gæsternes egen høflige selvbetjening. Her kan du aftenen igennem forsyne dig med et hav af italienske smagsoplevelser i flydende form.

Se mere her   

Piemonte-kokkeskole med Thomas Herman

22/02/18 (er udsolgt)
Vi holder en eksklusiv kokkeskole skræddersyet med skønne Piemonte-vine. Deltagerne laver Piemonte-mad trin-for-trin med kokkene Thomas Herman og Rasmus Leck Fischer, alt imens der smages på Barolo, Barbera og Dolcetto fra Pecchenino. 
Se mere her. 

Valentines med Rosé ad libitum

Onsdag 14/02/18
Vi mødes til en aften i rosé-vinens tegn i billedskønne Kerteminde. Vi fylder bilen op med masser af rosé, pink bobler og drinks. 
Se mere her

Te-smagning hos Sing Tehus

Torsdag 25/01/18 (er afholdt)
Vi blev indført i teens verden hos Sing Tehus, hvor ejer Mette Marie Kjær, der ofte rejser til de vigtige teproducerende lande, fortalte om matchateen og den spændende historie om hele te-kulturen. Der lev smagt forskellige af Sing tehus' luksus-teer og deltagerne blev indført i kunsten at lave den ultimative grønne te, matcha. 

Champagnebrunch med østers på Under Klippen

Lørdag 13/01/18 (er afholdt)
Winefamly fejrede nytåret med Champagne og østers og den ultimative brunch. Thomas Herman var kommet til byen for at stå i køkkenet på Restaurant Under Klippen . 

Bourgognekokkeskole med Thomas Herman

07/12/17 (er afholdt)
Vi havde linet op med masser af lækker Bourgogne-vin fra Winefamlys udvalg og Thomas Herman havde forberedt menuen til kokkeskole på Atelier 1B i Købehavn, hvor 14 medlemmer hyggede og nørdede med mad og vin.

 Find opskrifter her 

Middag og Bourgognesmagning med Caroline Parent-Gros

27/11/17 (er afholdt)
Restaurant Palægade lagde lokaler til, da Winemaker Caroline Parent-Gros var på besøg i Danmark. Vi havde inviteret Winefamlys medlemmer til en hyggelig aften, hvor der var mulighed for at smage en række af Carolines friske, intense Bourgogne-vine. Dagen efter stod Aarhus for tur, hvor vi havde sat Winefamlys medlemmer stævne på Restaurant Landmad til et tilsvarende arrangement. 

VIP: Kaviarsmagning med prestigevine

16/11/17 (er afholdt)
På en råkold novemberdag var Thomas Herman og kaviar-mester Alex Klemmensen fra Rogn kørt over broerne med 4 slags kaviar på køl til Kolding, hvor 12 medlemmer fik en overdådig, sjælden mulighed for at smage de sagnomspundne smagsperler blandt Ferrari, Porsche, Maserati og Landrover hos Bjerg Larsen i Kolding. Kaviarsmagningen efterfulgtes af et udvalg af prestigevine fra Winefamlys sortiment. 

Eksklusiv portvinssmagning med middag

01/11/17 (er afholdt)
Sammen med vores portvinshus, det traditionsrige Quinta das Carvalhas, holdt vi en aften, hvor portvinen var i hovedsædet. Rasmus Leck Fischer fra Atelier 1B havde lavet en menu tilpasset portvinene, og Rafael Molezun fra Carvalhas, som præsenterede vinene, havde taget en ekstra overraskelse med: portvin fra 1867. 

Vinsmagning, tapas og hygge med Odfjell Vineyards

Norsk-chilenske Odfjell er et af vores mest populære vinhuse, og derfor var det kun naturligt, at vores første vinsmagning var med dem.  vi startede på Winefamlys lager i Holstebro, hvor vi havde bænket 40 Winefamly-medlemmer ved langbordene, mens sommelier Chanet Deleuran fortalte om vinene. Dagen efter var Laurence Odfjell fløjet til København og underholdt 70 Winefamly-medlemmer med vinanekdoter fra Sydamerika. 

Vinrejse: Besøg Winefamlys store portvinshus Carvalhas

11-14/05/18 (begrænset antal pladser)
Carvalhas inviterer os indenfor i vinkældrene og i vinmarkerne. Efter at være vist rundt i Real Companhia Velhas vinkælder, skal vi spise frokost i vinkælderen. Vi skal spadsere i gaderne i den charmerende Unesco-fredede Porto, spise på gode restauranter, drikke drinks i i Quinta das Carvalhas vinmarker og sejle på den spektakulære Douroflod.

Se mere her