Ville du købe den igen?

Tak for din tid

Finca Montepedroso, Rueda Verdejo 2019

Vinens aromaer:

aroma-image

Grøn frugt

aroma-image

Citrus frugt

aroma-image

Urtet

Spar:  41,00 kr

Pris per stk.

84,95 kr
Normalpris: 125,95 kr
  • Gratis levering
  • Prisgaranti
  • Ingen minimumskøb
56 stk. på lager

Hvorfor vi elsker den

Fordi vi aldrig bliver trætte af vellavet hvidvin, hvor man kan smage det gode håndværk. Her bliver alle vinbondens anstrengelser til en vin med flot kombination af syre og aromatiske urter i glasset. Vin som bare skal nydes ubekymret - med eller uden en omgang hjemmelavede fisketacos til.

Årgang:2019
Alkohol12,50

Fakta

Vinens aromaer:

aroma-image

Grøn frugt

aroma-image

Citrus frugt

aroma-image

Urtet

Det siger medlemmerne

2020-04-25 12:31:59
Jesper Tidemann -
Dejlige noter.

1 anmeldelser

Om produktet

Byen Rueda ligger ca. 35 kilometer sydvest for storbyen Valladolid og udgør centrum i vindistriktet med samme navn. Rueda ligger mellem rødvins distrikterne Toro og Ribera del Duero men er primært kendt for vinene på Verdejo, som er områdets vigtigste drue. Den giver vine med en friskhed og kraftig aromatisk intensitet - og når de er bedst: en fyldig, frisk og intens smag. Et af Spaniens bedste hvidvinsområder.

Finca Montepedroso er en frisk og intens vin, lavet på Verdejo-druen - den helt store stjerne i Rueda. Gylden farve med tydelig viskositet. Duften er meget aromatisk med noter af modne tropiske frugter og lidt mineralitet. Frisk i munden, med en god fylde og en afslutning med lidt fennikel og anis-noter.

Nyd denne lækkerbisken ved omkring 8 °C af almindelige hvidvinsglas og til alt fra tacos med kylling til grillede rejer - eller bare som den er.

Lignende vine