Grillkassen

Spar:  312,70 kr

Pris per flaske

399,00 kr
Normalpris: 711,70 kr
609 stk. på lager
 • Gratis levering
 • Prisgaranti
 • Ingen minimumskøb

Hvorfor vi elsker den

Her får du solmættede, krydrede og runde vine til din grill-mad. Når der er kul på grillen og kød på risten, så kræver det lidt ekstra af vinen. Der skal masser af frugt, gerne lidt sødme og masser af krydderier til at stå i mod den røgede grillsmag og smagfuld stegeskorpe fra glødende kul. Her får du seks af de vine, som vi synes gør sig ekstra godt i haven på en lun sommeraften, når familien samles om et godt måltid mad.

Conn Creek Winery, Zinfandel 2013

Conn Creek Zinfandel er en fyldig rødvin, produceret af druer hentet fra en række marker i Sonoma County, som meden frugtpræget smag med hindbær og brombær og noter af peberbacon, tobak og hyben er et flot match til klassisk amerikansk grillmad. 

Bodega El Bos, Tinta de Toro Roble 2017

El Bos er en blød og saftig vin med tempranillos krydrede præg i en elegant, moderne udgave med en dyb, rød farve og flot bærduft. en vin, som du altid kan have klar, når sommerdagene bliver lange og du skal nyde en sommeraften som var du i Spanien.

Castello dei Conti, Isole Pazze, Salento Negroamaro 2018

Isole Pazze Negroamaro fra Castello dei Conti er kraftig, mørk rødvin i overlegen syditaliensk stil, hvor masser af frugt og tannin giver en perfekt kompagnon til sommerens grillaftener i haven.

Bennati, Valpolicella Superiore Ripasso DOC 2017

Den næsten lilla farvede vin med intens duft af modne røde bær og skønne nuancer af cassis, mørk chokolade, mandler og et snert af kaffe. Trods den fyldige stil er vinen fløjlsagtig og besidder bløde tanniner. God og fyldig.

Chispas Apasionante

Her får ekstra modne druer fra området Carieña en italiensk overhaling, hvor druerne får lov at tørre efter høsten, så der kommer meget mere kraft og intensitet i vinen. Det giver et fyldig og sødmefuldt udtryk, og en vin, som er solmoden og balanceret. Spansk velsmag på italiensk manér.

Bianchi, Finca Los Primos Malbec 2019

Læn dig bare tilbage og lad den modne mørke frugt i Finca Los Primos forkæle ganen. Det er smagen af solskin høje bjerge og sydlandsk steming direkte fra Argentina - velduftende, rund og blød - men samtidig mørk og markant.

Andre har også købt

 1. Spar: 26,00 kr
  53,95 kr
 2. Spar: 20,00 kr
  48,95 kr
 3. Spar: 26,00 kr
  58,95 kr
 4. Spar: 26,00 kr
  58,95 kr
 5. Spar: 35,00 kr
  99,95 kr