Hornbeer Økologi Pakken

Hornbeer Økologi Pakken

Prøv forskellige økologiske øl fra Hornbeer i denne pakke!

Indeholder:

Økologisk Frokost - er brygget på masser af god münchenmalt og karamelmalt. Med en speciel brygteknik er det alligevel lykkedes at holde alkoholprocenten nede på kun 2,5% - og alligevel have god smag fra malten. Så har vi kogt øllet med god humle, så der bliver balance mellem det søde og det bitre. Går rigtig godt til frokostbordet

Kong Hans Økologisk Pilsner - Denne øl er en rigtig god sag. Det er en øl af typen ’kellerbier’, som er en ufiltreret økologisk pilsner. Der er brugt appetitlige mængder aromahumle, der kommer til udtryk som duft af blomst og frugt. Kong Hans er fyldig, rund og festligt ved frokostbordet.

Økologisk Blond - Denne blonde er brygget på lyse bygmalte, krydderier, humle, vand og gær. Det komplekse smagsbillede er opstået med bidrag fra krydderierne og den belgiske gærtype. Øllet er med masser af kulsyre og er boblende frisk at se på. Øllet fremstår ikke klart som en pilsnerøl. Det skyldes ultrafine partikler fra gæren og malten. Det er kun med til at forstærke smagsoplevelsen.

Økologisk Weissbier - Hornbeer Weissbier er den lokale udgave af den berømte sydtyske weissbier.
​For os er sommer og sol, plænen der skal slås, og stranden vi så gerne vil besøge – lig med kold hvedeøl. Nyd Hornbeer Weissbier kold lige fra køleskabet i store glas med højt skum. Det er den perfekte øl til lette sommerretter, ved grillen eller bare lige når du er lækkertørstig.

Økologisk Czech Cat - Czech Cat er en økologisk øl, næsten brygget som den originale sorte lagerøl man finder i Tjekkiet. Den slags sort lagerøl, er blevet brygget i Tjekkiet i mere end fem århundreder. Der er smag af ristet malt, karamelmalt og rigelige mængder af god humle. Czech Cat er undergæret ved lav temperatur. Det sikrer den helt rene smag fra råvarerne. Czech Cat er en rigtig god frokostøl.

Økologisk Red Cow - En økologisk Brown Ale. Brown Ale er den klassiske engelske pub-ale. En overgæret øl med smag fra chokolademalt og karamelmalt. Og hvorfor det lidt skøre navn ? Hornbeer er jo et gårdbryggeri beliggende i det naturskønne Hornsherred. Og et stenkast fra bryggeriet, går de flotteste økologiske røde køer og græsser.

Økologisk Hornbock - Allerede i 1200-tallet var byen Einbeck i Tyskland vidt berømt for sit velsmagende øl. Man bryggede her en stærk, mørk ale. Den blev eksporteret flittigt til alle egne af Europa. Også til Bayern, hvor man yndede øllet ved kurfyrstens hof i München. Man blev så begejstret for denne stærkøl, at man bad en bryggermester fra Einbeck om at bosætte sig i byen. Her blev en Einbeck forvandlet til Ein Bock = En varm og velsmagende øl til alle gode måltider.

Økologisk Dame Blanche - er øllen man drikker til fisk og fjerkræ, til asparges og skaldyr. Det er en let øl trods sine 8,7% pænt carboneret og med et pynteligt hvidt skum.
Øllen har nuancer af peber, appelsin, koriander og enebær.
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
Kissmeyer Two Front Teeth
Kissmeyer Two Front Teeth Normalpris 25,00 kr. Medlemspris 12,00 kr.
Kissmeyer Icons Stockholms Syndrome DIPA
Kissmeyer Icons Stockholms Syndrome DIPA Normalpris 29,00 kr. Medlemspris 22,13 kr.
Stor Alkoholfri Ølpakke
Stor Alkoholfri Ølpakke Normalpris 222,00 kr. Medlemspris 177,20 kr.
The Man Behind, IPA #1  Winefamly Limited Edition India Pale Ale
The Man Behind, IPA #1 Winefamly Limited Edition India Pale Ale Normalpris 79,00 kr. Medlemspris 57,90 kr.
Ebeltoft Gårdbryggeri, Wildflower I.P.A.
Ebeltoft Gårdbryggeri, Wildflower I.P.A. Normalpris 32,00 kr. Medlemspris 28,23 kr.
Brewdog, Nanny State
Brewdog, Nanny State Normalpris 28,00 kr. Medlemspris 20,92 kr.