Normalpris: 393,95 kr
Spar: 148,48 kr
Din pris: 245,47 kr
47 stk. på lager
Ville købe igen?

Hvid smagepakke januar

Hvidvin

Januar og hvidvin? Jo, det kan man sørme godt trænge til. Vi har valgt 4 ret forskellige europæiske hvidvine ud til dig i denne januar-pakke. Fælles for dem alle er, at de er produceret af vores dygtige vinbønder, der er kendt for at lave flot kvalitet til en fornuftig penge. God fornøjelse på en behagelig rejse til Italien, Tyskland, Spanien og Frankrig.

<b>Provence Wine Maker, Creation No 5, Chardonnay 2017</b>
Création No. 5 er baseret på 100% chardonnay. Vinen er ikke fadlagret, hvilket giver plads til rige frugtsmage af ananas, fersken og mango, der sammen med den forfriskende frugtsyre skaber en vin, som passer perfekt til fisk, fjerkræ og skaldyr.

<b>Rodriguez Sanzo, Vina Sanzo, Rueda Clasico 2017</b>
Vinmarkerne ligger i 750 meters højde, hvor de får nogle kølige vinde, hvilket er med til at give en kølig og aromatisk hvidvin, hvor der er en rigtigt god balance i smags-oplevelsen. Vinen dufter og smager aromatisk med behagelige nuancer af tropisk frugt og baby-ananas.

<b>Teatro Latino, "La Tradizione" Bianco Custoza DOP 2017</b>
Vinen er let gylden, frisk og indbydende i sin duft. Smagen er blød og saftbetonet med flotte nuancer. La Tradizione "Custoza" er godt sammensat og passer fint både som aperitif og til mad. Tænkt som hverdagsvin får du fuld valuta for pengene.

<b>Stepp, Pinot Gris 2017</b>
Den forfriskende og alsidige tyske hvidvin har masser af saftig frugtsmag af æble, melon og pære. Vinen passer til utroligt mange forskellige retter, fx salater, fisk og alt med rejer. Druerne er plukket ret sent i høsten, så de har været skønt modne, inden de blev til vin. Det kan smages.

Specifikationer

Alkohol13,51

Velegnet til:

Beskrivelse på vej…

Bedømmelser

Der er ikke nok bedømmelser til at vurdere denne vare endnu.