Januars hvidvinspakke

Januars hvidvinspakke

Januar og hvidvin? Jo, det kan man sørme godt trænge til. Vi har valgt 4 ret forskellige europæiske hvidvine ud til dig i denne januar-pakke. Fælles for dem alle er, at de er produceret af vores dygtige vinbønder, der er kendt for at lave flot kvalitet til en fornuftig penge. God fornøjelse på en behagelig rejse til Italien, Tyskland, Spanien og Frankrig.

Provence Wine Maker, Creation No 5, Chardonnay 2017
Création No. 5 er baseret på 100% chardonnay. Vinen er ikke fadlagret, hvilket giver plads til rige frugtsmage af ananas, fersken og mango, der sammen med den forfriskende frugtsyre skaber en vin, som passer perfekt til fisk, fjerkræ og skaldyr.

Rodriguez Sanzo, Vina Sanzo, Rueda Clasico 2017
Vinmarkerne ligger i 750 meters højde, hvor de får nogle kølige vinde, hvilket er med til at give en kølig og aromatisk hvidvin, hvor der er en rigtigt god balance i smags-oplevelsen. Vinen dufter og smager aromatisk med behagelige nuancer af tropisk frugt og baby-ananas.  

Teatro Latino, "La Tradizione" Bianco Custoza DOP 2017
Vinen er let gylden, frisk og indbydende i sin duft. Smagen er blød og saftbetonet med flotte nuancer. La Tradizione "Custoza" er godt sammensat og passer fint både som aperitif og til mad. Tænkt som hverdagsvin får du fuld valuta for pengene.

Stepp, Pinot Gris 2017
Den forfriskende og alsidige tyske hvidvin har masser af saftig frugtsmag af æble, melon og pære. Vinen passer til utroligt mange forskellige retter, fx salater, fisk og alt med rejer. Druerne er plukket ret sent i høsten, så de har været skønt modne, inden de blev til vin. Det kan smages.
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
Januars hvidvinspakke
Januars hvidvinspakke Normalpris 394,00 kr. Medlemspris 245,47 kr.
Chardonnaypakken
Chardonnaypakken Normalpris 609,00 kr. Medlemspris 382,11 kr.
Tysk hvidvinspakke
Tysk hvidvinspakke Normalpris 584,00 kr. Medlemspris 362,75 kr.
Hvide øko-vine
Hvide øko-vine Normalpris 414,00 kr. Medlemspris 237,34 kr.
Sauvignon Blanc-Pakke
Sauvignon Blanc-Pakke Normalpris 534,00 kr. Medlemspris 313,68 kr.