Normalpris: 449,95 kr
Spar: 184,89 kr
Din pris: 265,06 kr
Ikke på lager
Ville købe igen?

Hvid smagepakke november

Hvidvin

Hvidvine i november skal jage kulde og blæst væk og bringe minder om sommer. Vi har valgt fire fyldige hvidvine, som gør netop det, og som med fylde og frugt også går godt til efterårets retter med fx græskar.

Teatro Latino, Trebbiano d'Abruzzo DOP 2017
Frugtrig duft af modne æbler og ferskner samt lidt hvide blomster. God balance i munden med både frugt og friskhed, som gør den letdrikkelig. God til simpel, krydret suppe med lidt skaldyr eller en cremet græskarsuppe.

Massey Dacta, Riesling 2016
En ren og meget vellavet Riesling som besidder en smule sødme. Farven er svag gul og duften har citrusnoter og tropisk frugt. Smagen er cremet og blød med gode underliggende mineralske nuancer. Den modne frugt og restsødme er i perfekt balance til frugtsyren. Prøv den til en flæskesteg med en frisk rødkålssalat med appelsin.

Cantine Bennati Soave Classico DOC 2017
En vellavet Soave hvidvin fremstillet på druerne Trebbiano og Garganega. Farven er smuk levende med gyldne nuancer. Duften er rig på modne gule og grønne frugter. Smagen er velstruktureret med en fin balance, hvor noter af
mandel og tropiske frugter er dominerende. Prøv den som alternativ til rødvin til andesteg eller svinekød.

Rodriguez Sanzo, Vina Sanzo, Rueda Clasico 2017
En kølig og aromatisk hvidvin, hvor balance og elegance er i fokus. Vinen besidder en aromatisk profil i duft og smag med nuancer af tropisk frugt og især baby-ananas, fyldig og olieret vin, som har en lang eftersmag. Den friske syre gør den velegnet til retter med frisk tomat og løg - fx til mexicansk med frisk tomatsalsa.

Specifikationer

Alkohol13,51

Velegnet til:

Beskrivelse på vej…

Bedømmelser

Der er ikke nok bedømmelser til at vurdere denne vare endnu.