Sommerkassen

Spar:  260,70 kr

Pris per stk.

399,00 kr
Normalpris: 659,70 kr
325 stk. på lager
 • Gratis levering
 • Prisgaranti
 • Ingen minimumskøb

Hvorfor vi elsker den

Det er sol og sommer, feriestemningen er over os, så der skal hvidvin på køl - og her får du lidt at vælge imellem, for med seks forskellige vine er der et glas hvid til enhver (sommer)lejlighed. Uanset om du får venner til middag, skal slappe af under parasollen eller en tur på stranden, er der her en vin der passer til. Reservér bare en hylde i køleskabet, så er du klar. 

Bennati Pinot Grigio Veneto IGT 2019

Fremstillet af 100% Pinot Grigio fra Verona. Dens karakter er fyldig og cremet, og i glasset er Bennatis Pinot Grigio let gylden i farven med strejf af kobber. Duften er indbydende med nuancer af modne æble, lime og eksotisk frugt. Smagen er frisk og frugtagtig med et snert af lime, fersken og slutter af med litchi-frugt-nuancer.

Stepp, Riesling 2019

Denne vin er det perfekte eksempel på hvorfor mange af os elsker Riesling - det er kombinationen af friskhed og krydret sprødhed som gør Stepp, Riesling fra 2019 til et venligt bekendtskab og en pragtfuld vin altid at have i køleskabet.

Tenuta Fionia, Occhio Verde Verdicchio dei Castelli di Jesi 2014

Stor og fyldig hvidvin fra Marche-regionen, i Italien. Vinen er lavet på druen Verdicchio, som Jesi byen i Marche er verdensberømt for. Denne version minder en del om stor Chardonnay. VInen cremet og let gylden med grønne reflekser, derfra navnet. I duften finder man abrikos og hyldeblomst som går igen i smagen. Afsluttende får man fornemmelsen af blod-grapefrugt og bittermandler. Et fantastisk glas hvidvin der er skabt af en dansk person.

Rodriguez Sanzo, Vina Sanzo, Rueda Clasico 2019

Viña Sanzos Verdejo Clasico er skabt af druer fra en 26 gammel vinmark i Nava del Rey og en 24 år gammel vinmark i La Seca. Markerne er beliggende i 750 meters højde og der er tale om en DO Rueda som pga. vinmarkerns alder og beliggendhed giver en kølig og aromatisk hvidvin, hvor balance og elegance er i fokus. Vinen besidder aromatisk profil i duft og smag med bl.a. nuancer af tropisk frugt og især baby-ananas.

Provence Wine Maker, Creation No 8, Chardonnay 2019

Création No. 5 er baseret på 100% chardonnay. Vinen er ikke fadlagret, hvilket giver plads til rige frugtsmage af ananas, fersken og mango der sammen med den pikante syre skaber en vin, som passer perfekt til fisk, fjerkræ og skaldyr.

Backsberg, Tread Lightly Chenin Blanc 2018

Chenin Blanc er den uimodståelige duft af modne ferskner, melon og æbler - et væld af tropisk frugt og hvide blomster rammer næsen når Sydafrikas mest populære hvidvin kommer i glasset. Med Tread Lightly Chenin Blanc får du nemlig fyldig frugt sammen med en god frisk fornemmelse i munden i en virkelig velbalanceret vin.

Andre har også købt

 1. Spar: 25,00 kr
  58,95 kr
 2. Spar: 31,00 kr
  66,95 kr
 3. Spar: 26,00 kr
  53,95 kr
 4. Spar: 26,00 kr
  58,95 kr
 5. Spar: 24,00 kr
  75,95 kr
 6. Spar: 34,00 kr
  75,95 kr