Julens opskrifter

Vi har samlet alle de opskrifter du har brug for, når jule middagen skal tilberedes. Thomas Herman har sammensat en komplet julemenu, med både tilbehør, and, flæskesteg og selvfølgelig risalamande. 

Der skal selvfølgelig også vin på bordet. Vi har samlet vores vinanbefalinger og julevinspakker, så du nemt kan finde din julevin. Find dem her. 

Jule-tilbehør: Rødkål, Brunede kartofler & Kartoffelchips

Tilbehør skal der til. Lækker hjemmelavet rødkål med den rigtige balance mellem sødt og surt. Brunede kartofler og hjemmelavede kartoffelchips. 

Find opskrifterne her


Flæskesteg med sprøde svær og sauce

Der skal være svær på og den skal være sprød. Thomas Herman giver dig opskriften på den perfekte flæskesteg. Selvfølgelig med ordentlig sauce til.

Find opskriften her


Andesteg

Du kan købe dig selv tid juleaften ved at forberede det meste af andestegen om formiddagen. Så er der mere tid til familien (og et glas vin) i løbet af juledagen.  

Se opskriften her

Ris a la mande & kirsebærsovs på klassisk vis

Risalamanden er helt klassisk, og der er ikke noget i vejen for at lave dobbelt portion - det skal nok blive spist. Prøv den hjemmelavede kirsebærsovs, som giver en hel anden fornemmelse end købesovs på glas.

Find opskrift her

En julesnack: Gianduja med hasselnødder & rosiner

Hvis du vil stille lidt lækkert hjemmelavet på bordet, så prøv opskriften på Thomas Hermans søde chokolade-bidder Gianduja. Perfekt med en cognac og en kop kaffe efter juleræset.

Find opskriften her