Opgrader til Plus hvis du ønsker at købe denne vare. Derfor skal du først oprette GRATIS konto hos os! Klik her
Normalpris: 219,00 kr
Spar: 28,40 kr
Din pris: 190,60 kr
Ikke på lager
Ville købe igen?

Makers Mark, Kentucky Straight Bourbon

Om whiskyen

Da Bill Samuels Jr. besluttede sig for, at "genopfinde" familiens bourbon var hans ambition, at lave en bourbon der var mere blød og rund i smagen. Endvidere ville han undgå den lidt bitre smag, som nogle bourbons har har, og i stedet få den mere søde smag frem.

For at få dette til at lykkes, satte han nogle meget høje krav til produktionen. Vandet, der er rent kildevand, kommer fra en kilde og en sø på destilleriets grund, og er kendetegnet ved det lave indhold af jern.Som regelsættet foreskriver skal bourbon indeholde minimum 51% majs, derudover indeholder Maker's Mark rød vinter hvede, som giver en mere rund og blød smag.

Efter destillationen lagres bourbonen på nye amerikanske egefade. Maker's Mark lagres mellem 5½ og 6½ år alt afhængig af temperatur og luftfugtighed.

Herfter udvælges 19 tønder af gangen til hver produktion. Dette antal er det laveste i amerikansk whiskye produktion.Efter den er kommet på flaske, hånddyppes denne i den i den karakterisktiske røde voks. Alt ved Maker's Mark er håndlavet, og ikke to flasker er ens.Man fornemmer tydeligt sødmen i denne bourbon - langt mere end i andre bourbons.Smag: Sød, blød og meget mild med en lang eftersmag.

Farve: Kobberfarve, mørk og gylden.

Duft: Sød og intens krydret duft med tydeligt præg af vanille.

Specifikationer

LandUSA
Flaskestørrelse:70 cl.
Alkohol45,00

Velegnet til:

Beskrivelse på vej…

Bedømmelser

3 medlemmer har bedømt denne varer, 100% af dem ville købe igen.
2019-03-12 05:20:27
Inuk Hertzum-Hendriksen
2019-03-12 05:20:27
Mads Danielsen
2019-03-12 05:20:27
Rasmus Sander
Sødlig i duften med blide noter af fad. Smagen er sødlig men med rimelig karakter. Kan sagtens drikkes neat el. med is. Egner sig dog også til en old-fashioned eller sour.