Normalpris: 558,00 kr
Spar: 108,95 kr
Din pris: 449,05 kr
129 stk. på lager
Ville købe igen?

Martspakken - hvid

Hvidvin

I marts bliver de tunge vinterretter pakket væk, til fordel for noget lidt mere let - hvor hvidvinen igen virkelig kommer til sin ret. I hvidvinspakken for marts får du både frisk og let hvidvin og noget med lidt mere fylde.

Verdicchio-druen har sat den lille by Jesi på det italienske landkort - for her laver de fede, fyldige hvidvine med masser af fyldig frugt.  Tenuta Fionias Occhio Verde er cremet og perfekt til sushi eller grillet fisk.   

Albariño-druen bliver næsten udelukkende dyrket i det nordvetlige Spanien - blandt andet i Rias Baixas helt ude på den spanske atlanterhavskyst - vinen er fyldt med syrlig tropisk frugt og fylde, og man kan næsten smage de salte skumsprøjt fra atlanterhavet. Drik til alle former for skaldyr. 

Skinner solen på en smuk forårsdag, så er der få ting der slår et glas afkølet sauvignon blanc. I New Zealand får vinene ofte et behageligt strejf af tropisk frugt til at balancere druens frugt. Det gælder også for Rod McDonalds Mister Sauvignon Blanc, som er indbegrebet af let drikkelig hvidvin. Drik til stenbiderrogn.   

Gerd Stepps Kallstadter Saumagen er riesling med lidt mere af det hele. Den citrusprægede duft er intens og når den rammer ganen så driver mundvandet. Ren og lækker riesling fra en af Pfalz bedste marker. Drik den til en nudelret - fx Pad Thai.

Specifikationer

Flaskestørrelse:75 cl.
Alkohol13,51

Velegnet til:

Beskrivelse på vej…

Bedømmelser

2 medlemmer har bedømt denne varer, 50% af dem ville købe igen.
2019-03-15 21:51:45
Laila Halberg Christensen
2019-03-23 11:02:19
Thomas Pedersen
Nemt med en pakke og dejligt at prøve nye vine - 2 af disse gik ind på genbestillingslisten til fremover :-)