8. november holdt vi årets sidste kokkeskole - temaet var vildt og vinene til. Deltagerne blev kastet ud i klassikere som Vol-au-Vent, Cassoulet og Tarte Tatin - selvfølgelig under Thomas Hermans kyndige ledelse.

Vildtconsommé med sherry, hasselnødder & urter

Consommé er klar, smagfuld suppe, som her er smagt til med sherry og urter som giver masser af ekstra smag og dybde, og som serveres med skiver af tørret dyrekød.

Find opskriften her 

Vol au Vent med fasan og svampe

Vol au Vent betyder 'flyver i vinden' fordi de delikate butterdejsskåle er lette og luftige - den ultimative tartelet så at sige. Vol au Vent kan fyldes med at hvad hjertet begærer, men her er det delikat fasankød og syltede svampe som fylder den sprøde butterdej. 

Find opskriften her 

Vildt cassoulet “på jysk”

Cassoulet er fransk bondemad når det er bedst, og det smagfulde fyld af bønner, pølse, og bacon er mættende og lækkert. Her får retten et twist med marineret rådyr og syltede løg. Serveres helt simpelt med en frisk, grøn salat. 

Find opskriften her 

Tarte tatin med æbler & rosmarin med kanelcreme

Tarte Tatin er den klassiske franske 'omvendte' æbletærte, hvor æblerne bliver bagt i en karamelmasse under et 'dejlåg' og bliver vendt ud på fadet inden servering. Karameller i denne opskrift har fået et pift med rosmarin og tærten bliver serveret med en silkeglas kanelcreme på fløde og æggeblommer 

Find opskriften her