Pandolfa, Pandolfo Riserva DOC 2017

Hvad synes du om?

Pandolfa, Pandolfo Riserva DOC 2017

Tak for din ærlige mening!

Pandolfa, Pandolfo Riserva DOC 2017

  • country-flag-image
  • Italien
  • Emilia Romagna
  • Rødvin

Vinens aromaer:

aroma-image

Rød frugt

aroma-image

Andre krydderier

aroma-image

Fad

Prisgaranti

Pris per flaske

150,00 kr.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
45 stk. på lager

Hvorfor vi elsker den

Få ting er mere klassisk og ikonisk end Pinot Noir fra Bourgogne. Det her er rødvin som beviser hvorfor - med smag af lette røde bær, en afrundet fadlagring og imponerende syre, er det alt hvad man kan ønske sig af en rød Bourgogne.

Land:Italien
Dyrkning:Bæredygtig
Flaskestørrelse:750
Drue:Sangiovese 100%
Område:Emilia Romagna
Proptype:Kork
Årgang:2016
Alkohol13.5%

Fakta

Vinens aromaer:

aroma-image

Rød frugt

aroma-image

Andre krydderier

aroma-image

Fad

Velegnet til

Mørkt kød
Ost kraftig
Svin

Det siger medlemmerne

2019-11-15 19:46:12
Jørn Elnef
God duft af sangiovese, men smagen skuffer. Rigelige tanniner, meget lys og forholdsvis let. Ud fra beskrivelsen prøvede vi den til okse og bearnaise. Det kan den sket ikke hamle op med. Startede ved 18 gr., og den forbedredes da den kom over 20 gr. Sikkert udmærket til svin, kylling og pizza. Pris og kvalitet passer efter vores smag slet, slet ikke sammen. Det bliver et nej herfra.

1 anmeldelser

Om vinen

En intens og potent version af klassisk Bourgogne vin. Farven er tæt og duften er pakket med knust sort peber, kaffe og små modne skovbær. Smagen er kraftfuld og dog elegant med sort peber, cedertræ, bitter sort chokolade og krydderier. Et meget vellavet glas med et godt lagringspotentiale.

Vinen er udelukkende produceret på druer fra Vinmarken "Les Naugues". En sydvendt mark, fyldt med limsten - og i det hele taget en grov struktur. De 46+ år gamle Pinot Noir vinplanter skal kæmpe for livet og giver derfor, helt automatisk, en koncentreret og kraftfuld Bourgognevin. 

Nyd vinen ved 16-17°C af store vinglas, hvor en bred overflade giver den bedste oplevelse af vinen. Smager pragtfuldt til stegt vagtel eller unghanebryst med tilbehør på hasselnødder og svampe. 

Lignende vine