Januars rødvinspakke

Januars rødvinspakke

I januar skal vinene nemt kunne matche vores yndlingsretter til hverdag og weekender -  lige fra frikadellerne til lasagnen. Vi har valgt 4 gode saftige - og samtidig ret forskellige -  vine ud til dig her i januar. Vi lover, at du kommer i godt selskab med januarpakken og samtidig på lidt eventyr i vinens verden. God fornøjelse.

Quinta das Carvalhas, Red Blend 2015
Dette er en super hverdagsvin fra vingården Quinta das Carvalhas i Douro-dalen. Du får en moderne og saftig rødvin, fyldt med generøse modne sorte og røde skovbær, der er i en flot balanceret struktur mellem frugtsyre og bløde tanniner. Vinen passer godt til vores intense  vintermad.

Domaine Bousquet, Cameleon Malbec 2017
Du får her en vin med en dyb rød farve og med en duft og smag af blåbær og brombær og et strejf af chokolade . Eftersmagen er blød og behagelig med virkelig god fylde. Vinen er lavet på Malbec-druer fra husets egne vinmarker i Gualtallary i Tupungato i Mendoza.

Teatro Latino, "La Tradizione", Veneto Merlot IGP 2016
La Tradizione "Merlot" er en mørkerød vin med en god duft af mørke røde bær og så er den dejligt saftig. Vinbonden siger selv, at denudtrykker sig allerbedst "når venner mødes over et godt måltid". Drik den til grillet kød, en stor skål pasta Bolognese eller bare i godt selskab . La Tradizione er en god smagsoplevelse, og trods flaskens indhold på 1 liter, forsvinder den hurtigt.  

Teatro Latino, Montepulciano d'Abruzzo DOC 2017
Teatro Latinos Montepulciano d’Abruzzo har en markant frugtig duft efterfulgt af noget lækkert krydret. Vinen er velstruktureret, intens i sin aroma og vedholdende i sin eftersmag. Et perfekt glas til traditionelle regionale retter med lam eller braiseret oksekød. Der er tale om en meget vellavet Montepulciano i en god årgang.
Varen er desværre udsolgt, indtast venligst din email, så giver vi dig besked, så snart varen er på lager igen.
E-mail:
Vis mere
Vis mindre