Novemberpakken Rødvin

Novemberpakken Rødvin

I november varmer vi så småt op til julen,  - først og fremmest med Mortensaften, hvor en saftig andesteg skal have en fyldig og frugtig rødvin som ledsager. Her har vi to gode bud i form af amerikansk zinfandel og italiensk  primitivo. Derudover får du to vidt forskellige spanske vine - fyldig, men blød garnacha fra det lidt ukendte område Campo de Borja og klassisk krydret tempranillo fra Ribera del Duero.

Motto, Unabashed Zinfandel 2015
Farven er mørk og aromaerne komplekse i både duften og smagen med nuancer af blommer, tranebær og krydderier i duften og de samme nuancer går igen i smagen sammen med lag af  modne hindbær og mørk chokolade. Passer godt til det mørke, sødelig andekød men også til fx chorizo og krydret lam.

Teatro Latino, Primitivo Puglia IGP 2017
Teatro Latinos Primitivo er flot mørk i farven, aromatisk i duften og besidder en bred palet af smagsnuancer.Her får du et godt glas Puglia-vin med struktur og kompleksitet.  Til andestegen Mortensaften eller som et sofaglas i efterårskulden.

Bodegas Carlos Valero Heredad Garnacha 2012
I glasset får man en mørkt farvet vin med intense aromaer af hindbær, sorte kirsebær og en anelse røg samt krydderier. Smagen er intens, velafbalanceret og med massive bærnuancer der bakkes op af en god frugtsyre. Prøv den til flæskesteg eller stegt kalkun.

Dehesa Valdelaguna, Montelaguna Ribera del Duero Crianza 2015
12 måneder på fade giver duften flotte noter af kaffe, balsamico, cedertræ, vanilje, mineraler og lakrids. Smagen har modne afrundede tanniner og en vedvarende kompleks eftersmag. God til tunge, krydrede efterårsretter.
Varen er desværre udsolgt, indtast venligst din email, så giver vi dig besked, så snart varen er på lager igen.
E-mail:
Vis mere
Vis mindre