Normalpris: 730,70 kr
Spar: 331,70 kr
Din pris: 399,00 kr
288 stk. på lager
Ville købe igen?

Septemberpakke

Rødvin

Her får du vin til hele september. Uanset om sensommeren kommer igen med lune dage eller septembervejret byder på hygge om bordet med lækker mad på tallerkenen, vin i glasset og gang i pejsen, så er der en vin til enhver lejlighed. 

Feudo Ripasso
Vi er mange der er fans af Ripasso - og ikke uden grund, for det er vin, som med sine mørke, modne toner og lag af chokolade og kaffe er perfekt til den første efterårsmåned.

Massey Dacta Sauvignon Blanc
Når længslen til sommeren bliver for stor, så tag den her ud af køleskabet. Duften af nyslået sommergræs, blomstrende hyld og sommer i have får dig straks tilbage til sommeren,

Odfjell Carménere
Blød, rund og fyldig. Åbn Odfjells økologiske carmenere, når du rykker hen i sofaen efter middagen og bare skal have et dejligt glas vin til at slutte aftenen på. Her er ingen skarpe hjørner, bare dejlig rødvin.

Aia Vecchia Morellino di Scansano
Prøv noget nyt til pizzaen (eller kødsaucen, lasagnen eller flæskestegen). Her får du nemlig ærkeitaliensk rødvin, som er perfekt til det nemme måltid med italienske aner.

The Grinder Shiraz
Når september bliver helt koldt og ruskende, så stil shiraz på bordet. Den sydafrikanske udgave er fyldig og blød, men med druens umiskendelige duft af mørke bær, peber og lidt bacon. Vin til simremad.

Knewitz Riesling
Let uden at være simpel. Riesling fra Knewitz er læskende, letdrikkelig hvidvin, som får mundvandet til at løbe og som er oplagt til alle former for hvid fisk og skaldyr - men også sagtens kan sippes for sig selv i sensommersolen. 


Specifikationer

Flaskestørrelse:75 cl.
Alkohol14,00

Bedømmelser

Der er ikke nok bedømmelser til at vurdere denne vare endnu.