Sommerklar

Spar:  205,70 kr

Pris per stk.

299,95 kr
Normalpris: 505,65 kr
344 stk. på lager
 • Gratis levering
 • Prisgaranti
 • Ingen minimumskøb

Hvorfor vi elsker den

Her bliver du klar til forår med fem flasker udvalgte vine fra Winefamlys håndplukkede sortiment. Du bliver forkælet med gode bobler, flot hvidvin, kølig rose og selvfølgelig en god flaske rødvin til grillen. Det er en håndfuld vores mest populære vine, som vil pynte på et forårsfrokostbord eller til et godt glas i haven på en lun eftermiddag

Candidato, Tempranillo Rosé 2019

Dejlig frugtbetonet Rosé lavet af 100% Tempranillo fra Castilla la Mancha. Duften er indbydende af modne røde bær og farven er flot lyserød med rosa kerne. Smagen er medium fylding og saftbetonet , hvilket gør sig godt til fisk og skaldyr samt et glas i ny og næ.

Feudo Italia, Rosato Frizzanto IGT

Feudo Italia Rosato Veneto er en let mousserende vin der fortolker gamle og nye traditioner af mousserende Italiensk vin.

Farven er indbydende pink og boblerne bløde og behagelige. Både i duften og i smagen finder man noter af blåbær, fersken og vandmelon. Stilen er let og saftbetonet med flotte nuancer til både fest og ren afslapning.

Carmen, Insigne Sauvignon Blanc 2019

Trænger du til et glas hvidvin, der sender dig til fjerne kyster, så er Carmen Sauvignon Blanc svaret. Det er nem og letforståelig hvidvin, som med tropiske dufte, citrusnoter og et frisk pust er perfekt til frokostvin, når der står lette fiskeretter og fyldige salater på bordet.

Provence Wine Maker, Creation No 8, Chardonnay 2019

Création No. 5 er baseret på 100% chardonnay. Vinen er ikke fadlagret, hvilket giver plads til rige frugtsmage af ananas, fersken og mango der sammen med den pikante syre skaber en vin, som passer perfekt til fisk, fjerkræ og skaldyr.

Bodega El Bos, Tinta de Toro Roble 2017

El Bos er en blød og saftig vin med tempranillos krydrede præg i en elegant, moderne udgave med en dyb, rød farve og flot bærduft. en vin, som du altid kan have klar, når sommerdagene bliver lange og du skal nyde en sommeraften som var du i Spanien.

Winefamly Dropstop

Andre har også købt

 1. Spar: 35,00 kr
  64,95 kr
 2. Spar: 26,00 kr
  48,95 kr
 3. Spar: 26,00 kr
  48,95 kr
 4. Spar: 20,00 kr
  48,95 kr