Dehesa Valdelaguna, Montelaguna Ribera del Duero Crianza 2016
Vina Bujanda, Rioja Reserva 2015
Marco Abella, Mas Mallola 2018 Priorat DOQ

Spansk pakke

  • country-flag-image
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil

Hvorfor vi elsker den

Dehesa Valdelaguna, Montelaguna Ribera del Duero Crianza 2016

Det er klassisk Ribera når det er allerbedst. Det er rødvin med en blød og rund krop som har masser af frugt og fad i smagen. Vi drikker den til alle vores mexicanske livretter som burritos, tacos og hot salsa.

Vina Bujanda, Rioja Reserva 2015

Drømmer du om kraftig, intens og krydret Rioja - så kan du godt stoppe med at lede, det her er alt det vi drømmer om. Det er rødvin hvor munden er fuld af frugt og fad, mens rummet fyldes af gode snakke over den - snart tomme - flaske.

Marco Abella, Mas Mallola 2018 Priorat DOQ

Vinen fra Priorat er berømt og berygtet verden over - og med god grund. Det smager som intet andet af solmoden og mørk frugt, af fadlagring og krydderier i ét skønt glas med intens rødvin af absolut topkvalitet. Det er vin som kan matche krydret mad, som du ikke glemmer at have smagt og allerede glæder dig til mere af.

Det siger medlemmerne

2019-03-19 18:16:32
Mogens Asklund
Vina Bunjana,. Reserva. Rioja 2012 var eddikesur og udrikkelig!!
2020-06-11 10:06:24
Christian Nyholm
Tre gode spanske vine. Særligt Mas Mallola er en virkelig lækkerbisken - det er en af mine absolut farvoritter hos winefamily af de vine jeg har prøvet. Men også riojaen smagte godt og genkendte noterne af vanilije og tobak som beskrevet. En elegant vin. Den sidste Dehesa oplevedes som i lidt mindre kategori, men stadig et velsmagende glas. Det er ikke sidste gang jeg køber denne 3pak. Du får meget for pengene

2 anmeldelser