• Portvin

Taylor's Vintage Port 1985

Taylor's Vintage Port 1985
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
Bliv medlem og spar 30.72% Opgrader
Emil Pedersen
Ingen ord... så go
Lars Klindt Jensen
Bedste portvin ever.
Alkohol:20%

Fakta

Det siger medlemmerne

2020-06-16 14:01:01
Emil Pedersen

Taylor's Vintage Port 1985

Ingen ord... så go
2019-03-12 06:20:30
Lars Klindt Jensen

Taylor's Vintage Port 1985

Bedste portvin ever.

2 anmeldelser

Om produktet

Taylor’s 1985 vintage har en flot dyb lilla, næsten sort, farve samt intens og kompleks duft af sorte bær og violer med et strejf af lakrids og kaffe. Frugtsmagen er kraftig og koncentreret med brombær, figner og rosiner, men den er samtidig elegant og velafbalanceret i munden, rund og blød med velintegrerede tanniner. Varm, lang afslutning med sød frugt. Den er tæt på toppen nu, men kan godt klare et par år mere i flasken

1985 var et stort år i Douro, hvor en kold vinter gav sen blomstring, men sommeren var lang og varm og gav næsten perfekte forhold. Blev erklæret første fulde vintage-årgang siden 1975.

Vores filosofi er at købe alle vine direkte fra vinbonden, da det giver den bedste vin til prisen. Men vi er også en vinklub, og nogle gange sender vores medlemmer gode ideer til vores sortiment. Det er, af forskellige grunde ikke altid muligt at købe den pågældende vin direkte fra bonden. Såfremt vi kan finde vinen andetsteds, og stadigvæk kan sikre den bedste et stk pris inkl levering, så hjemtager vi nogle af vinene. Denne vin er netop en af disse - Som en service til et medlem - det kunne også være dig?