Stepp, Riesling 2020
Stepp, Pinot Gris 2020
Caspari-Kappel, Riesling feinherb
Bürgerspital, Müller-Thurgau Trocken Gutswein 2019
Stepp, Sauvignon Blanc 2021
Weingut Wurm, Lorcher Riesling Trocken 2019

Tysk hvidvinspakke

  • country-flag-image
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil

Hvorfor vi elsker den

Tyskland er hvidvinsland. Det kølige klima, de stejle flodskråninger og stenede jord giver sprøde aromatisk vine. Riesling dominerer i de tyske vinmarker, men der er også andre druer, der leverer god værdi. I denne pakke har vi samlet seks vine, som hver især fremviser, forskellige stilarter og områder i Tyskland.  

Stepp, Riesling 2020

Denne vin er det perfekte eksempel på hvorfor mange af os elsker Riesling - det er kombinationen af friskhed og krydret sprødhed som gør Stepp, Riesling til et venligt bekendtskab og en pragtfuld vin altid at have i køleskabet.

Stepp, Pinot Gris 2020

Pinot Gris præcis som det skal være - det perfekte forhold mellem friskhed, fylde og frugt. Denne alsidige Pinot Gris er udsøgt og forfriskende alene eller som selskab til diverse salater og lyse fiskeretter - det er den perfekte vin til en omgang moules frites.

Caspari-Kappel, Riesling feinherb "Urschiefer" 2020

Et eminent eksempel på at Riesling ikke bare er Riesling - for selvom denne tyske perle har alle de friske og syrlige kendetegn ved et godt glas Riesling, så er den præget af en sjælden sødme som gør den spændende til klassiske frokostretter. Men prøv den også til asiatisk mad hvor den diskrete sødme vil være et frækt indspark til de varme krydderier.

Bürgerspital, Müller-Thurgau Trocken Gutswein 2019

Müller-Thurgau er druen du måske har smagt i de famøse, søde Liebfraumilch-vin - men her i en tør udgave fra Franken er der heldigvis lidt mere at komme efter. Synes du at Riesling (som druen er krydsning af) er lidt for syrlig - så er Müller-Thurgau vinen for dig.

Stepp, Sauvignon Blanc 2021

Frisk, sprudlende og eksotisk  -  Gerd Stepps Sauvignon Blanc er forrygende hvidvin i Stepps sædvanlige drikkeklare stil - her er vin, man bare har lyst til at drikke i store slurke i godt selskab.

Weingut Wurm, Lorcher Riesling Trocken 2019

Wurm leverer basisriesling med millimeterpræcision. Det er klassisk Rheingau med knitrende syre, urter og tropisk frugt samt noget nærmest granitagtigt i duften.