Vintour de France

Spar:  389,70 kr

Pris per stk.

599,00 kr
Normalpris: 988,70 kr
60 stk. på lager
  • Gratis levering
  • Prisgaranti
  • Ingen minimumskøb

Hvorfor vi elsker den

Den rigtige rundtur i Frankrig får du lige her. For årets Tour-rute har en stor svaghed; på feltets vej gennem Frankrig krydser rytterne kun lige kort igennem eller tæt på de store klassiske vinområder. Så det råder vi bod på her, hvor du får seks flasker af det (næst)bedste Frankrig har at byde på. Fra fin og delikat Provence-rosé over krydret Rhône til klassisk Bordeaux og saftig Beaujolais og Alsace. Og med fem flasker løb vi tør for vinområder på årets tourrute, men heldigvis kommer vinen Immortelle fra byen Latour-de-France, hvilket i sig selv kvalificerer til den sidste plads i kassen. 

Du kan altså køre med rundt i hele Frankrig hjemme fra sofaen med god vin i glasset - og bare rolig, vinene kan drikkes til alle etapperne.

Domaine Guy Mousset, Cotes du Rhone Rouge 2018

De simple glæder puttet på flaske. Saml familien om langbordet, lad gryden simre over blusset og luk kulden og blæsten ude. Rhône er smagen af efterår, hygge ved pejsen og solide måltider i gode venners lag.

Rose Infinie, Cotes de Provence Rosé 2019

Smuk lyserød farve, sart duft og en storslået smag af modne skovbær og citrusfrugt - med en lang og tør eftersmag. Det er luksus-rosé fra øverste hylde, som kan overbevise selv den mest hardcore rosé-skeptiker

Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2015

Château Tour de Pressac er en behagelig, attraktiv og silkeagtig vin, forstærkes af saftige frugt aromaer, blandet med blomster og delikate noter af træ. På ganen er vinen smidig og fyldig på samme tid, og kombinerer sort frugt og elegante tanniner. 

Ernest Wein, Riesling 2018

Sol, sensommer - og riesling. Der er ikke noget som et godt glas kold riesling på en varm weekenddag - og det her er den oplagte flaske at have stående i køleskabet til weekenden, så du hurtigt kan tage et glas, når vintørsten melder sig.

Immortelle, Cotes de Roussillon Villages 2018

Immortelle er en elegant vin, hvor der er 100% fokus på balance. Duften er domineret af mørke bær, lakrids og  espresso. I munden er den fyldig med mørke kirsebær og lidt chokolade, der balanceres af friske røde frugter og faste tanniner. Et super match til mad med lam, hvidløg og masser af krydderurter.

Cave de Fleurie, Brouilly 2019

Brouilly er essensen af, hvorfor Beaujolais har så mange fans - det er velduftende, flot rødvin som er pakket med røde bær og krydderurter i duften og som er læskende lækker både for sig selv og til mad.