Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Passer til:
 1. Aperitif 7varer
 2. Fed fisk 2varer
 3. Fjerkræ 5varer
 4. Lys fisk 6varer
 5. Ost milde 1vare
 6. Skaldyr 5varer
 7. Vegetar 5varer
Aroma:
 1. Citrusfrugt 1vare
 2. Stenfrugt 1vare

Champagne Larmandier-Bernier – 

7 varer

Filter (7)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. Frankrig
 2. Frankrig
 3. Frankrig
  729,00kr.

  Ikke på lager

 4. Frankrig
 5. Frankrig
 6. Frankrig
 7. Frankrig

Champagne Larmandier-Bernier

Champagne Larmandier-Bernier er grundlagt i 1971 af Philippe Larmandier i Vertus. Familierne Larmandier og Bernier har dyrket druer og fremstillet Champagne siden den franske revolution. 

I 1988 indtræder Pierre Larmandier i husets drift og i 1992 omlægger han Champagne Larmandier-Berniers drift fra traditionel produktion til økologisk og siden biodynamisk sammen med sin kone Sophie.

Husets vinmarker tæller ca. 50 ha, hvor de yngste er ca. 3 års nyplantninger og de ældste over 75 år. Gennemsnitsalderen er 33 år og markerne er beliggende i Côte de Blancs med parceller i Vertus, Cramant, Chouilly, Oger og Avize – alle ”Cru Village”. 

Druefordelingen er 85% Chardonnay og 15% Pinot Noir der altid høstes via håndkraft.

Teknikkerne Pierre bruger er naturlig gæring hvor vinen efterfølgende ligger på deres grove bundfald i fade fra Østrig der variere i størrelser. Alle marker behandles med individuelle fermenteringer af parceller og  meget begrænset ”dosage” foretages. I visse tilfælde bruges der ingen ”dosage”. Pierre foretrækker ikke at filtrer sine vine, så de beholder deres aromaer maksimalt.