Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Passer til:
 1. Aperitif 3varer
 2. Fjerkræ 1vare
 3. Lys fisk 3varer
 4. Skaldyr 3varer
 5. Vegetar 3varer
Aroma:
 1. Citrusfrugt 1vare
 2. Stenfrugt 1vare

Champagne Larmandier-Bernier – 

3 varer

Filter (3)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. Frankrig
  729,00 kr.

  Ikke på lager

 2. Frankrig
 3. Frankrig

Champagne Larmandier-Bernier

Champagne Larmandier-Bernier er grundlagt i 1971 af Philippe Larmandier i Vertus. Familierne Larmandier og Bernier har dyrket druer og fremstillet Champagne siden den franske revolution. 

I 1988 indtræder Pierre Larmandier i husets drift og i 1992 omlægger han Champagne Larmandier-Berniers drift fra traditionel produktion til økologisk og siden biodynamisk sammen med sin kone Sophie.

Husets vinmarker tæller ca. 50 ha, hvor de yngste er ca. 3 års nyplantninger og de ældste over 75 år. Gennemsnitsalderen er 33 år og markerne er beliggende i Côte de Blancs med parceller i Vertus, Cramant, Chouilly, Oger og Avize – alle ”Cru Village”. 

Druefordelingen er 85% Chardonnay og 15% Pinot Noir der altid høstes via håndkraft.

Teknikkerne Pierre bruger er naturlig gæring hvor vinen efterfølgende ligger på deres grove bundfald i fade fra Østrig der variere i størrelser. Alle marker behandles med individuelle fermenteringer af parceller og  meget begrænset ”dosage” foretages. I visse tilfælde bruges der ingen ”dosage”. Pierre foretrækker ikke at filtrer sine vine, så de beholder deres aromaer maksimalt.