Filtrer efter
Shopping muligheder
Flavors
 1. Rød frugt 40varer
 2. Mørk frugt 39varer
 3. Tørret/kogt frugt 7varer
 4. Søde krydderier 20varer
 5. Andre krydderier 34varer
 6. Fad 46varer
Pris:
kr
Land:
Område:
 1. Californien 48varer
 2. Washington State 7varer
Passer til:
 1. Fed fisk 5varer
 2. Fjerkræ 22varer
 3. Lys fisk 3varer
 4. Mørkt kød 39varer
 5. Ost kraftig 23varer
 6. Ost milde 15varer
 7. Svin 32varer
 8. Vegetar 4varer
Dyrkning:
 1. Traditionel 40varer
 2. Økologisk 1vare
Page

Rødvin fra USA – 

58 Varer

Filter (58)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Rødvin fra USA

Til trods for at USA, i vin-mæssige sammenhænge, er en del af ‘den nye verden’ så har amerikanerne virkelig godt fat i deres produktion af rødvin. Med ganske få undtagelser, produceres der rødvin i alle de amerikanske stater. Californien indtager en suveræn førsteplads på listen over de mest produktive stater, hele 95% af den amerikanske rødvin kommer fra solskinsstaten. 

Amerikanerne har været en tur over atlanten og har importeret franske druesorter som Cabernet Sauvignon og Merlot. men man kan naturligvis ikke tale om amerikansk rødvin uden at sige: Zinfandel - den amerikanske drue-darling er synonym med kraftig smag og en fyldig vinoplevelse. Trods et lidt kompliceret familieforhold, er Zinfandel beviseligt i familie med den italienske Primitivo. 

USA er hjemsted for masser af fest, fyrværkeri og fejringer - og det kan smages i deres rødvin. Der er ofte skruet helt op for både frugt og fylde og de røde amerikanerer passer derfor godt til store og kødfyldte måltider. Den amerikanske drøm er en dyb rødvin med masser af saft, det er grillede svinekoteletter og snaskede burgere med karamelliserede løg, det er kalkunen til Thanksgiving og en klassisk sunday roast med familien.