Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr
Land:
Producent:
 1. Consecheros Criadores - Candidato 3varer
 2. Vina Bujanda 5varer
 3. William Long Wine 9varer
Type:
 1. None 2varer
 2. Rødvin 69varer
Område:
 1. Castilla La Mancha 3varer
 2. Aragón 1vare
 3. Bierzo 1vare
 4. Campo de Borja 2varer
 5. Catalonien 2varer
 6. Priorat 4varer
 7. Ribera del Duero 22varer
 8. Rioja 24varer
 9. Toro 5varer
Passer til:
 1. Fjerkræ 18varer
 2. Mørkt kød 49varer
 3. Ost kraftig 27varer
 4. Ost milde 9varer
 5. Svin 30varer
Dyrkning:
 1. Biodynamisk 1vare
 2. Bæredygtig 11varer
 3. Traditionel 49varer
 4. Økologisk 3varer
Aroma:
 1. Rød frugt 60varer
 2. Mørk frugt 29varer
 3. Tørret/kogt frugt 10varer
 4. Blomstret 2varer
 5. Søde krydderier 30varer
 6. Andre krydderier 41varer
 7. Fad 49varer
Page

Rødvin fra Spanien – 

69 Varer

Filter (69)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Rødvin fra Spanien

Temperamentsfuld og med smag af sydens sol og minder fra en god sommerferie - sådan vil mange måske beskrive den klassiske spanske rødvin. Det er da også svært at tænke på Spanien, uden helt automatisk at få lyst til en tapas og et glas krydret rødvin. 


Spanien er et vinland, mest kendt for de fyldige og frugtige rødvine med afdæmpede toner af den sydlandske undergrund. Fordi landet er inddelt i tre klimazoner, er der stor forskel på de vine som produceres i det nordvestlige Spanien, hvor høj syre og mineralske smage dominerer - og ned til det sydlige Spanien hvor klimaet er hedt og vinene er sødmefulde. 

Den absolut mest brugte drue på de spanske vinmarker er Tempranillo, som har fået sit navn - ‘tempra’ = tidlig - grundet druernes tidlige modning. 


De spanske vine er krydrede og varme i munden, fuldstændig som det autentiske spanske køkken. Så blot fordi du engang har stiftet bekendtskab med en trist Paella på Costa del sol, så er det ingen grund til at afskrive det spanske køkkens fortrineligheder. Rustikke og karakterfyldte retter som tortilla de patatas og den fløjsbløde kolde tomatsupper Gazpacho - er gode venner med druesorter som Garnacha og Monastrell. 


Uanset om du er til de unge, spændstige rødvine som kun har fået ganske lidt fadlagring - eller om du foretrækker en grand reserva som har holdt sig kostbar i årevis - så kan du, med sikkerhed, finde en spansk rødvin som taler sig lige ind i dit rødvins-hjerte.