Om WineFamly

Winefamly er et online univers af vin, som har til formål at give medlemmerne bedre vin i glasset. Hos Winefamly bliver du en del af et fællesskab hvor vi hjælper hinanden og hvor den bedste vin, ikke er den med de fleste points og medaljer - men er den du bedst kan lide. Her får du personlige anbefalinger på vin, som passer til din smag, din mad og dit budget. Altid til den laveste pris - uanset om du skal bruge 1 eller 21 flasker. Vi opererer med gennemskuelige medlemsbetingelser og et højt service- samt inspirations niveau.

 

“Verden bevæger sig så hurtigt i dag, at den som siger noget ikke kan lade sig gøre - ofte bliver afbrudt af en som gør det”

 

 

2 X Thomas med én stor kærlighed til vin

 

Drømmen om en verden af vin

Winefamly er resultatet af en umættelige kærlighed til vin og gastronomi - og en lidt skør idé om at give danskerne bedre vin i glasset. Tanken var at skabe et uhøjtideligt og tilgængeligt univers, til alle som elsker- og holder af vin. Det skulle være let for alle at finde den vin de kan lide - og betale. Winefamly skulle også være et fællesskab hvor man kan dele erfaringer og anmeldelser med hinanden. Vinen skal tages seriøst- både når der skal vælges vin til en pastaret, og når der bydes til gæstebud og livets store øjeblikke. Det er derfor at du hos Winefamly altid kan finde både gode hverdagsvine til lave priser og gå på opdagelse i de mere unikke flasker, når der skal fejres mere - end at det er blevet tirsdag.

 

Passion som drivkraft

Som et produkt - født af en stærk passion for vin, driver Winefamlys direktør Thomas Pedersen en virksomhed hvor alle beslutninger, alle idéer og alle valg, træffes ud fra en vision og et ønske om at give danskerne bedre vin i glasset. Med på holdet er kokken Thomas Herman, som udover at være passioneret indenfor vin, formår at bidrage til det kulinariske aspekt af fællesskabet. For hvad er god vin uden god mad? Hos Winefamly ved vi, at de to ting hænger uløseligt sammen og derfor er Hermans gastronomiske bidrag en uvurderlig del af Winefamly.

 

Vin til folket

I arbejdet med at realisere ambitionen om et landsdækkende, vinbaserede fællesskab, var det vigtigt at sikre alle adgang til Winefamly - derfor er et medlemskab hos Winefamly gratis. Over tid blev efterspørgslen på vin så stor, at der var basis for at oprette et Plus-medlemskab, hvor de medlemmer som ønsker det, for 39 kr. månedligt, kan få adgang til en lang række yderligere fordele. Herunder 15% ekstra rabat på vin, samt køb af spiritus og specialiteter. På den måde sikrer vi os at Winefamly både er for dem som drikker lidt vin, dem som drikker mere vin - og dem som virkelig holder af vin.

 

Fra bonde til bord

De lave priser som Winefamly tilbyder medlemmerne, er resultatet af et tæt samarbejde med vinbønderne. Alle de vine som findes i sortimentet er blevet smagt på, duftet til og udvalgt af Winefamly. Fordi vi selv importerer vinen direkte, elimineres en masse fordyrende mellemled og vinens pris bliver i sidste ende markant laverer for medlemmerne - faktisk så lav at Winefamly altid kan garantere vinen til europas laveste markedspris.

 

Sortimentet bliver naturligvis sammensat efter hvad vi synes der smager bedst, men det er i sidste ende medlemmerne som skal bestemme hvad vi skal have på hylderne. Alle medlemmer kan derfor vurdere og bedømme vinen, så ved vi hvad medlemmerne kan lide og sætte sortimentet efter jeres smagsløg.

 

Vi er stolte af - og taknemmelige for, at drømmen om et fællesskab af passionerede vinentusiaster nu er en realitet.

 

Hvis medlemmerne hos Winefamly i sidste ende har fået bedre vin i glasset, så er vores mission lykkes!

 

– og det fejrer vi med et glas vin.