Om WineFamly

“Verden bevæger sig så hurtigt i dag, at den som siger noget ikke kan lade sig gøre - ofte bliver afbrudt af en som gør det”

2 X Thomas med én stor kærlighed til vin


Drømmen om en verden af vin

Winefamly er resultatet af en umættelige kærlighed til vin og gastronomi - og en lidt skør idé om at give danskerne bedre vin i glasset. Tanken var at skabe et uhøjtideligt og tilgængeligt univers, til alle som elsker- og holder af vin. Det skulle være let for alle at finde den vin de kan lide - og betale. Winefamly skulle også være et fællesskab hvor man kan dele erfaringer og anmeldelser med hinanden. Vinen skal tages seriøst- både når der skal vælges vin til en pastaret, og når der bydes til gæstebud og livets store øjeblikke. Det er derfor at du hos Winefamly altid kan finde både gode hverdagsvine til lave priser og gå på opdagelse i de mere unikke flasker, når der skal fejres mere - end at det er blevet tirsdag.

Passion som drivkraft

Som et produkt - født af en stærk passion for vin, driver Winefamlys direktør Thomas Pedersen en virksomhed hvor alle beslutninger, alle idéer og alle valg, træffes ud fra en vision og et ønske om at give danskerne bedre vin i glasset. Med på holdet er kokken Thomas Herman, som udover at være passioneret indenfor vin, formår at bidrage til det kulinariske aspekt af fællesskabet. For hvad er god vin uden god mad? Hos Winefamly ved vi, at de to ting hænger uløseligt sammen og derfor er Hermans gastronomiske bidrag en uvurderlig del af Winefamly.

Vin til folket

I arbejdet med at realisere ambitionen om et landsdækkende, vinbaserede fællesskab, var det vigtigt at sikre alle adgang til Winefamly - derfor er et medlemskab hos Winefamly gratis. Over tid blev efterspørgslen på vin så stor, at der var basis for at oprette et Plus-medlemskab, hvor de medlemmer som ønsker det, for 39 kr. månedligt, kan få adgang til en lang række yderligere fordele. Herunder 15% ekstra rabat på vin, samt køb af spiritus og specialiteter. På den måde sikrer vi os at Winefamly både er for dem som drikker lidt vin, dem som drikker mere vin - og dem som virkelig holder af vin.

Fra bonde til bord

De lave priser som Winefamly tilbyder medlemmerne, er resultatet af et tæt samarbejde med vinbønderne. Alle de vine som findes i sortimentet er blevet smagt på, duftet til og udvalgt af Winefamly. Fordi vi selv importerer vinen direkte, elimineres en masse fordyrende mellemled og vinens pris bliver i sidste ende markant laverer for meldemmerne - faktisk så lav at Winefamly altid kan garantere vinen til europas laveste markedspris.

Sortimentet bliver naturligvis sammensat efter hvad vi synes der smager bedst, men det er i sidste ende medlemmerne som skal bestemme hvad vi skal have på hylderne. Alle medlemmer kan derfor vurdere og bedømme vinen, så ved vi hvad medlemmerne kan lide og sætte sortimentet efter jeres smagsløg.

Vi er stolte af - og taknemmelige for, at drømmen om et fællesskab af passionerede vinentusiaster nu er en realitet.


Hvis medlemmerne hos Winefamly i sidste ende har fået bedre vin i glasset, så er vores mission lykkes!

- og det fejrer vi med et glas vin.Bliv en del af familien idag!

En af de ting som vi, i Winefamly, er meget stolte af - er at det er vores medlemmer som er med til at sammensætte vores sortiment. Derfor kan du, som nyt medlem idag, få 6 af vores medlemsfavoritter, til en helt ekstraordinært lav intropris. Alle pakkerne fåes med gratis levering & 100% nydelsesgaranti eller pengene retur.

Røde Favoritter

Intropakke 1

Normalpris:

596,70 kr

Medlemspris:

420,70 kr

Intropris:

339,00 kr

Se mere
 • Barramundi, Shiraz
 • Chateau La Rose Bellevue, Bordeaux Rouge 2016
 • Vina Bujanda, Rioja Crianza 2016
 • Bodega El Bos, Tinta de Toro Roble 2016
 • Motto, Unabashed Zinfandel 2015
 • Castello dei Conti, Baia Li Diavoli, Salento Primitivo 2016

Hvide Darlings

Intropakke 2

Normalpris:

613,70 kr

Medlemspris:

417,70 kr

Intropris:

339,00 kr

Se mere
 • Bennati Soave Classico DOC 2018
 • Stepp, Riesling 2018
 • Barramundi, Chardonnay
 • Rodriguez Sanzo, Vina Sanzo, Rueda Clasico 2018
 • Provence Wine Maker, Creation No 5, Chardonnay 2017
 • Serego Alighieri, Possessioni Bianco 2018

Godt & Blandet

Intropakke 3

Normalpris:

616,70 kr

Medlemspris:

424,70 kr

Intropris:

339,00 kr

Se mere
 • Stepp, Riesling 2018
 • Barramundi, Shiraz
 • La Escapada, Cava Brut
 • Vina Bujanda, Rioja Crianza 2016
 • Provence Wine Maker, Creation No 7, Rosé Blend 2018
 • Motto, Unabashed Zinfandel 2015
* Max. et introtilbud per person.