Hvad vores medlemmer synes om vinen, er ubetinget det vigtigste for os. Vi udvælger vinen efter bedste evne, men i sidste ende er det medlemmerne som skal bedømme om en vin er god. 

 

Winefamly er meget mere end en online vinbutik. - Vi er et fællesskab af vinelskere som hjælper hinanden til gode vinoplevelser på alle niveauer. Derfor kan medlemmerne også lave offentlige bedømmelser af vinene på hjemmesiden. Det hjælper både andre medlemmer godt på vej, når de skal vælge vin, men det er også  en måde hvorpå Winefamly kan afkode hvad medlemmerne godt kan lide og således sætte sortimentet derefter. 

 

Smag og behag 

Når Winefamly udvælger vinene hos vinbonden, er det fordi vi selv synes at det er en fantastisk vin som vi glæder os til at dele med jer - men for at vores medlemmer ikke skal tage vores ord for det, så lader vi også medlemmerne bedømme vinen. Smag og behag er som bekendt meget individuelt, men derfor har vi også lavet et system hvor der ikke blot kastes ubegrundede stjerner efter de forskellige vine. Hos os kan medlemmerne enten give vinen en anbefaling, eller sige nej tak til mere af den slags - og begrunde det med en lille anmeldelse. Det er et fantastsisk redskab som gør det letterer for medlemmerne at finde god vin- og for Winefamly til at sammensætte et dækkende sortiment!  

 

Flere tørstige ganer tak!

Fordi Winefamly sammensætter vores sortiment ud fra medlemmernes ønsker og den feedback vi får - så er vi netop nu på udkig efter nye, tørstige medlemmer til vores fællesskab. Hvis du er en villig til at drikke god vin til skarpe priser - og herefter dele din oplevelse med andre medlemmer, så er det díg vi står og mangler