Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Krop
 1. Krop: Let 30varer
 2. Krop: Medium 101varer
 3. Krop: Fyldig 62varer
Syre
 1. Syre: Lav 25varer
 2. Syre: Medium 75varer
 3. Syre: Høj 94varer
Tanniner
 1. Tanniner: Lav 53varer
 2. Tanniner: Medium 74varer
 3. Tanniner: Høj 65varer
Land:
Producent:
 1. Abbaye Sylva Plana 5varer
 2. Aia Vecchia 4varer
 3. Antoine Sunier 5varer
 4. Azelia 6varer
 5. Bodegas Muriel 1vare
 6. Bodegas Peñafiel 2varer
 7. Brunello Terre Nere - Campigli Vallone 1vare
 8. Cafaggio 2varer
 9. Calera 1vare
 10. Camponovo - Aisna Brunello 1vare
 11. Cantina Bennati 5varer
 12. Carmen 1vare
 13. Caroline Parent 1vare
 14. Castello Vicchiomaggio 3varer
 15. Cave de Fleurie 7varer
 16. Cave de Tain l'Hermitage 11varer
 17. Charles Baur 1vare
 18. Chateau Cabrieres 1vare
 19. Château Fonbadet 1vare
 20. Château Pressac 1vare
 21. Chateau Terre de Grand 1vare
 22. Clarendon Hills 2varer
 23. Consecheros Criadores - Candidato 2varer
 24. Dante Rivetti 5varer
 25. Domaine Francois Xavier Lambert 4varer
 26. Domaine Gauffroy Marc & Fils 9varer
 27. Domaine Gayda 1vare
 28. Duckhorn Vineyards 13varer
 29. Gerard Raphet 2varer
 30. Gerd Stepp Wine 5varer
 31. Grape Grinder Wines 1vare
 32. Il Palazzone 1vare
 33. Immortelle 1vare
 34. Kosta Browne 5varer
 35. La Bergerie de Fenouillet 1vare
 36. La Festeggiata 6varer
 37. Luca Bosio 3varer
 38. Marco Abella 1vare
 39. Mas Amiel 1vare
 40. Mitolo Wines 2varer
 41. Monte Major - Castello dei Conti 2varer
 42. Monteabellón 1vare
 43. Monteabellon 2varer
 44. Pascal Prunier-Bonheur 10varer
 45. Patritti 1vare
 46. Pecchenino 2varer
 47. Rabino Luigi Giuseppe 2varer
 48. Senorio De P. Pecina 4varer
 49. Sibiliana 1vare
 50. Tasca Conti d'Almerita 1vare
 51. Teatro Latino 2varer
 52. Tenuta Regaleali 1vare
 53. Terenzi 1vare
 54. Tolten 1vare
 55. Vignobles JP Garde 1vare
 56. Vina Bujanda 4varer
 57. Weingut Blankenhorn 3varer
 58. Weingut Bürgerspital 1vare
 59. Weingut Johann Topf 2varer
 60. William Long Wine 2varer
Område:
 1. Baden 3varer
 2. Cariñena 1vare
 3. Abruzzo 1vare
 4. Alsace 1vare
 5. Beaujolais 12varer
 6. Bordeaux 9varer
 7. Bourgogne 26varer
 8. Californien 22varer
 9. Campo de Borja 2varer
 10. Catalonien 1vare
 11. Central Valley 1vare
 12. Franken 1vare
 13. Languedoc-Roussillon 9varer
 14. Niederösterreich 2varer
 15. Pfalz 5varer
 16. Piemonte 21varer
 17. Provence 1vare
 18. Puglia 3varer
 19. Rhône 17varer
 20. Ribera del Duero 5varer
 21. Rioja 12varer
 22. Sicilien 3varer
 23. South Australia 5varer
 24. Toro 2varer
 25. Toscana 21varer
 26. Veneto 6varer
Passer til:
 1. Apétirif 5varer
 2. Dessert 1vare
 3. Fed fisk 11varer
 4. Fjerkræ 81varer
 5. Lys fisk 1vare
 6. Mørkt kød 141varer
 7. Ost kraftig 33varer
 8. Ost milde 20varer
 9. Skaldyr 1vare
 10. Svin 109varer
 11. Vegetar 7varer
Dyrkning:
 1. Bæredygtig 5varer
 2. Konventionel 175varer
 3. Naturvin 2varer
 4. Økologisk 6varer
Aroma:
 1. Citrusfrugt 1vare
 2. Stenfrugt 1vare
 3. Rød frugt 142varer
 4. Mørk frugt 93varer
 5. Tørret/kogt frugt 9varer
 6. Blomstret 37varer
 7. Urtet 10varer
 8. Grønsagsagtigt 2varer
 9. Søde krydderier 35varer
 10. Andre krydderier 125varer
 11. Fad 122varer
Page

Rødvin – 

192 Varer

Filter (192)
Stigende orden
Sortering
Stigende orden
 1. Italien
 2. Spanien
 3. Italien
 4. USA
 5. Tyskland
 6. Frankrig
 7. USA
 8. Spanien
 9. USA
 10. Australien
 11. Frankrig
 12. Tyskland

Rødvin

Mere om rødvin

Den franske Rouge, den italienske Rosso, den tyske Rot, amerikanernes Red og portugisernes Tinto - hos Winefamly elsker vi rødvin og har gjort os umage for at udvælge de bedste flasker til sortimentet. Det vigtigste når du handler rødvin hos Winefamly - er at rødvinen smager godt - og så at du som medlem af familien, gør en god handel når du bestiller din rødvin. Det er uanset om det er en flaske til 50 eller 1500 kr. Alle rødvine er udvalgt af os, på baggrund af hvad I kan lide at drikke. Vi smager vinen hos vinbønderne og bestiller kun de flasker vi selv har lyst til at drikke - og som kan tilbydes til landets laveste pris. På den måde kan Winefamly tilbyde dig rødvin i den kvalitet du kender fra specialbutikken - bare til supermarkedspriser.


Rødvin skal kunne mange ting; den skal kunne fylde din krop med ro efter en lang arbejdsdag, den skal ledsage et veltilberedt måltid og den skal fuldende en aften med gode venner og dybe samtaler. Ja - kravene til hvad en rødvin skal kunne spænder vidt og derfor har vi også fundet de bedste bud på alt fra hæderlige hverdagsvine til smagsoplevelser i gourmet-klassen - du finder dem alle sammen lige her på siden.

Ønsker du ikke at være medlem af Winefamly for at købe rødvin, så besøg vores "familiemedlem" vildmedvin, hvor du finder et kæmpe udvalg af rødvin.

Hvilken rødvin skal jeg vælge?

Hvilken rødvin der passer til netop dig - eller det måltid du skal lave, det kan være svært at finde ud af. Så hvis du også er typen som ofte stiller dig selv spørgsmålet: “Hvilket rødvin skal jeg vælge”? “Hvad for en type rødvin kan jeg lide”? - eller “Hvilken rødvin passer til min mad”? - så er der hjælp at hente her. Til netop de formål har vi bygget flere forskellige løsninger, som kan hjælpe dig til at finde den bedste vin ud fra både smag, mad og budget. Prøv f.eks. vores værktøj til at matche mad og vin eller tag en vintest og find den vin der matcher din smag.

Få mest muligt ud af din rødvin

At få det bedste ud af sin rødvin handler ikke kun om valget af vin, men også om hvordan du håndterer din vin. Der ligger mange smagsoplevelser i at behandle sin rødvin helt optimalt. Husk at servere den ved den korrekte temperatur, i det helt rette vinglas og lad den gerne ilte før servering. Du kan du læse mere om hvordan man får det bedste ud af sin rødvin på vores blog om: vinhacks

 

Hvad er der i en flaske rødvin? 

En ‘almindelig’ flaske rødvin indeholder 700 ml. altså 6 glas - eller genstande - om man vil. Men det kan være svært at gennemskue præcist hvad en flaske rødvin indeholder. Hvad er eksempelvis forskellen på tannin og garvesyre -  hvorfor får man blå tænder af noget rødvin? - og hvor mange kalorier er der i en flaske rødvin?. Den første er ganske simpel - der er ikke garvesyre i vin, det er et levn fra en anden tid hvor man ikke skelnede mellem tannin og garvesyre. I dag ved vi at tannin er det mundvands-stjælende stof som stammer fra vinduernes skaller. Selvsamme stof er også synderen når dine, ellers perlemorsfarvede bisser, pludselig bliver blålilla efter mødet med et godt glas rødvin. - og hvad angår kalorierne, ja så er de i den grad til stede i rødvin. Med et kalorieindhold på lige omkring 120 kcal. per glas, er rødvin noget nær det mest kalorieholdige du kan drikke.

Det kan også argumenteres, at rødvin smager så godt - at det faktisk er kalorierne værd. Hvis du vil blive lidt klogerer på tannin, så læs bloggen som du finder her. Hvis du derimod hellere vil læse mere om de blå tænder - så skal du se denne vej. Men en oversigt over hvor mange kalorier der er i forskellige typer af vin, den finder du her. Hvis du mere er den sparsommelige type, som gerne vil vide hvor længe en flaske rødvin kan stå åben, så er der hjælp at hente her.  

Der er forskel på druer

Mange forskellige faktorer spiller ind når man producerer rødvin - men ingen af dem er så væsentlige som selve vinens DNA - der kommer fra vindruen. Det lille bær giver vinen både konsistens, personlighed og smag. Der findes et utal af druesorter og mange af dem har forskellige navne alt efter hvor i verden de dyrkes. Druerne, som danner grundlaget for rødvinens karakteristika, har selv deres egen DNA, men som det også er med mennesker - så påvirkes den markant det miljø den vokser op i. Et koldt klima giver et tørt, rent og enkelt udtryk til druerne, mens flere solskinstimer og højerer temperaturer vil fremme vinens sødme og frugt. Vinstokke som dyrkes i kalkholdig jord med meget flint eller skifer i undergrunden - deres druer smager helt anderledes end dem som gror i mere bløde og muldholdige områder. 

De lette typer af rødvin har ofte en lys farve og en afdæmpet, men raffineret smag. Det er primært druer som Gamay - og Pinot Noir som danner grundlag for denne type rødvin. I kategorien med de mellemfyldige rødvine finder man en stor gruppe af druer, de mest kendte og anvendte er dog: Zinfandel, Grenache, Merlot og Cabernet Franc. I den kategori hvor vinene er mørke, potente og sødmefulde finder man gerne druer som Cabernet Sauvignon, Syrah, Malbec og Nebbiolo. 

Hvilken rødvin er til dig?

Det er helt tydeligt at forskellen på rødvin er stor - og det gælder ikke kun for de store flasker som kun åbnes ved særlige anledninger. Uanset om vi taler hverdagsvin eller de helt særlige gemme-flasker, så er der stor forskel i både smag og udtryk. Det handler om valget af druer - og i nogle tilfælde blandingen heraf, samt området hvorfra vinen kommer - og hvordan vinmageren har valgt at håndterer vinen. Hvilken type som passer bedst til dig? - Det ved du bedst selv! Din smag er unik og derfor er det farligt at stirre sig blind på anmeldelser fra eksperter og vine som prydes med mange stjerner. Hos Winefamly er medlemmerne de ægte eksperter, det er jeres holdning og mening om vinen som er vigtig for os. Vi gør vores bedste for at skabe et sted hvor du trygt, billigt og sjovt kan få personlige anbefalinger på rødvin. Så hvis du ikke allerede kender din egen smag i vin til hudløshed, så er her en genvej til at finde rødvin lige efter dit hjerte - eller mund: vintest  


Rødvin tilbud

Hos Winefamly tror vi ikke på tilbud - vi tror til gengæld på at give dig prisgaranti på alle vores produkter. Du kan altså roligt fylde vinreolen med rødvin i verdensklasse. Så er det slut med at styrte rundt efter et godt tilbud - det bliver ikke billigere end lige her!

Hvilken temperaptur skal rødvin serveres ved?

Hvilken temperaptur skal rødvin serveres ved?

Sådan ilter og dekanterer du rødvin

Sådan ilter og dekanterer du rødvin

Sådan opbevarer du rødvin

Sådan opbevarer du rødvin


Skål & go' fornøjelse