Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr
Land:
Producent:
 1. Appetit de France 3varer
 2. Borgogno Barolo 6varer
 3. Cantina Bennati 9varer
 4. Caroline Parent 11varer
 5. Cascina Valle Asinari 3varer
 6. Cave de Fleurie 4varer
 7. Cave de Tain l'Hermitage 6varer
 8. Champagne Brimoncourt 1vare
 9. Chateau Meric 2varer
 10. Consecheros Criadores - Candidato 3varer
 11. Domaine A. F. Gros 10varer
 12. Domaine Jeannin-Naltet 4varer
 13. Domaine René Bouvier 13varer
 14. Domaine Rolly Gassmann 1vare
 15. Duckhorn Vineyards 13varer
 16. François Parent 6varer
 17. Gerd Stepp Wine 5varer
 18. Glover Family Vineyards 4varer
 19. Serego Alighieri 5varer
 20. Teatro Latino 8varer
 21. Tenuta Fionia 1vare
 22. Truffle Hunter Leda 3varer
 23. Vignobles Guy Mousset & Fils 4varer
 24. Vina Bujanda 4varer
 25. Weingut Bürgerspital 2varer
 26. Weingut Johann Topf 1vare
 27. William Long Wine 9varer
Type:
 1. Dessertvin 2varer
 2. None 12varer
 3. Rødvin 516varer
Område:
 1. Castilla La Mancha 3varer
 2. Rheingau 1vare
 3. Valle de Uco 1vare
 4. Abruzzo 3varer
 5. Alsace 2varer
 6. Aragón 1vare
 7. Beaujolais 11varer
 8. Bierzo 1vare
 9. Bordeaux 52varer
 10. Bourgogne 93varer
 11. Buzet 2varer
 12. Californien 50varer
 13. Campo de Borja 2varer
 14. Catalonien 2varer
 15. Central Otago 1vare
 16. Central Valley 1vare
 17. Douro 7varer
 18. Emilia Romagna 4varer
 19. Franken 3varer
 20. Languedoc-Roussillon 11varer
 21. Loire 1vare
 22. Maipo Valley 3varer
 23. Marlborough 3varer
 24. Mendoza 9varer
 25. Niederösterreich 1vare
 26. Pfalz 4varer
 27. Piemonte 37varer
 28. Priorat 3varer
 29. Provence 4varer
 30. Puglia 9varer
 31. Rheinhessen 2varer
 32. Rhône 30varer
 33. Ribera del Duero 22varer
 34. Rioja 23varer
 35. Sicilien 9varer
 36. South Australia 21varer
 37. South Eastern Australia 5varer
 38. Toro 6varer
 39. Toscana 46varer
 40. Veneto 16varer
 41. Washington State 8varer
Passer til:
 1. Aperitif 6varer
 2. Dessert 2varer
 3. Fed fisk 19varer
 4. Fjerkræ 194varer
 5. Lys fisk 4varer
 6. Mørkt kød 363varer
 7. Ost kraftig 153varer
 8. Ost milde 113varer
 9. Skaldyr 1vare
 10. Svin 270varer
 11. Vegetar 25varer
Dyrkning:
 1. Biodynamisk 26varer
 2. Bæredygtig 46varer
 3. Traditionel 401varer
 4. Økologisk 17varer
Aroma:
 1. Rød frugt 338varer
 2. Mørk frugt 244varer
 3. Tørret/kogt frugt 54varer
 4. Blomstret 38varer
 5. Urtet 25varer
 6. Grønsagsagtigt 3varer
 7. Søde krydderier 124varer
 8. Andre krydderier 304varer
 9. Fad 347varer
Page

Rødvin – 

518 Varer

Filter (500+)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Rødvin

Mere om rødvin

Den franske Rouge, den italienske Rosso, den tyske Rot, amerikanernes Red og portugisernes Tinto - hos Winefamly elsker vi rødvin og har gjort os umage for at udvælge de bedste flasker til sortimentet. Det vigtigste når du handler rødvin hos Winefamly - er at rødvinen smager godt - og så at du som medlem af familien, gør en god handel når du bestiller din rødvin. Det er uanset om det er en flaske til 50 eller 1500 kr. Alle rødvine er udvalgt af os, på baggrund af hvad I kan lide at drikke. Vi smager vinen hos vinbønderne og bestiller kun de flasker vi selv har lyst til at drikke - og som kan tilbydes til landets laveste pris. På den måde kan Winefamly tilbyde dig rødvin i den kvalitet du kender fra specialbutikken - bare til supermarkedspriser.


Rødvin skal kunne mange ting; den skal kunne fylde din krop med ro efter en lang arbejdsdag, den skal ledsage et veltilberedt måltid og den skal fuldende en aften med gode venner og dybe samtaler. Ja - kravene til hvad en rødvin skal kunne spænder vidt og derfor har vi også fundet de bedste bud på alt fra hæderlige hverdagsvine til smagsoplevelser i gourmet-klassen - du finder dem alle sammen lige her på siden.

Hvilken rødvin skal jeg vælge?

Hvilken rødvin der passer til netop dig - eller det måltid du skal lave, det kan være svært at finde ud af. Så hvis du også er typen som ofte stiller dig selv spørgsmålet: “Hvilket rødvin skal jeg vælge”? “Hvad for en type rødvin kan jeg lide”? - eller “Hvilken rødvin passer til min mad”? - så er der hjælp at hente her. Til netop de formål har vi bygget flere forskellige løsninger, som kan hjælpe dig til at finde den bedste vin ud fra både smag, mad og budget. Prøv f.eks. vores værktøj til at matche mad og vin eller tag en vintest og find den vin der matcher din smag.

Få mest muligt ud af din rødvin

At få det bedste ud af sin rødvin handler ikke kun om valget af vin, men også om hvordan du håndterer din vin. Der ligger mange smagsoplevelser i at behandle sin rødvin helt optimalt. Husk at servere den ved den korrekte temperatur, i det helt rette vinglas og lad den gerne ilte før servering. Du kan du læse mere om hvordan man får det bedste ud af sin rødvin på vores blog om: vinhacks

 

Hvad er der i en flaske rødvin? 

En ‘almindelig’ flaske rødvin indeholder 700 ml. altså 6 glas - eller genstande - om man vil. Men det kan være svært at gennemskue præcist hvad en flaske rødvin indeholder. Hvad er eksempelvis forskellen på tannin og garvesyre -  hvorfor får man blå tænder af noget rødvin? - og hvor mange kalorier er der i en flaske rødvin?. Den første er ganske simpel - der er ikke garvesyre i vin, det er et levn fra en anden tid hvor man ikke skelnede mellem tannin og garvesyre. I dag ved vi at tannin er det mundvands-stjælende stof som stammer fra vinduernes skaller. Selvsamme stof er også synderen når dine, ellers perlemorsfarvede bisser, pludselig bliver blålilla efter mødet med et godt glas rødvin. - og hvad angår kalorierne, ja så er de i den grad til stede i rødvin. Med et kalorieindhold på lige omkring 120 kcal. per glas, er rødvin noget nær det mest kalorieholdige du kan drikke.

Det kan også argumenteres, at rødvin smager så godt - at det faktisk er kalorierne værd. Hvis du vil blive lidt klogerer på tannin, så læs bloggen som du finder her. Hvis du derimod hellere vil læse mere om de blå tænder - så skal du se denne vej. Men en oversigt over hvor mange kalorier der er i forskellige typer af vin, den finder du her. Hvis du mere er den sparsommelige type, som gerne vil vide hvor længe en flaske rødvin kan stå åben, så er der hjælp at hente her.  

Der er forskel på druer

Mange forskellige faktorer spiller ind når man producerer rødvin - men ingen af dem er så væsentlige som selve vinens DNA - der kommer fra vindruen. Det lille bær giver vinen både konsistens, personlighed og smag. Der findes et utal af druesorter og mange af dem har forskellige navne alt efter hvor i verden de dyrkes. Druerne, som danner grundlaget for rødvinens karakteristika, har selv deres egen DNA, men som det også er med mennesker - så påvirkes den markant det miljø den vokser op i. Et koldt klima giver et tørt, rent og enkelt udtryk til druerne, mens flere solskinstimer og højerer temperaturer vil fremme vinens sødme og frugt. Vinstokke som dyrkes i kalkholdig jord med meget flint eller skifer i undergrunden - deres druer smager helt anderledes end dem som gror i mere bløde og muldholdige områder. 

De lette typer af rødvin har ofte en lys farve og en afdæmpet, men raffineret smag. Det er primært druer som Gamay - og Pinot Noir som danner grundlag for denne type rødvin. I kategorien med de mellemfyldige rødvine finder man en stor gruppe af druer, de mest kendte og anvendte er dog: Zinfandel, Grenache, Merlot og Cabernet Franc. I den kategori hvor vinene er mørke, potente og sødmefulde finder man gerne druer som Cabernet Sauvignon, Syrah, Malbec og Nebbiolo. 

Hvilken rødvin er til dig?

Det er helt tydeligt at forskellen på rødvin er stor - og det gælder ikke kun for de store flasker som kun åbnes ved særlige anledninger. Uanset om vi taler hverdagsvin eller de helt særlige gemme-flasker, så er der stor forskel i både smag og udtryk. Det handler om valget af druer - og i nogle tilfælde blandingen heraf, samt området hvorfra vinen kommer - og hvordan vinmageren har valgt at håndterer vinen. Hvilken type som passer bedst til dig? - Det ved du bedst selv! Din smag er unik og derfor er det farligt at stirre sig blind på anmeldelser fra eksperter og vine som prydes med mange stjerner. Hos Winefamly er medlemmerne de ægte eksperter, det er jeres holdning og mening om vinen som er vigtig for os. Vi gør vores bedste for at skabe et sted hvor du trygt, billigt og sjovt kan få personlige anbefalinger på rødvin. Så hvis du ikke allerede kender din egen smag i vin til hudløshed, så er her en genvej til at finde rødvin lige efter dit hjerte - eller mund: vintest  


Rødvin tilbud

Hos Winefamly tror vi ikke på tilbud - vi tror til gengæld på at give dig prisgaranti på alle vores produkter. Du kan altså roligt fylde vinreolen med rødvin i verdensklasse. Så er det slut med at styrte rundt efter et godt tilbud - det bliver ikke billigere end lige her!

Hvilken temeraptur skal rødvin serveres ved?

 


Skål & go' fornøjelse