Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr
Land:
Producent:
 1. To Øl 1vare
Type:
 1. Alkoholfri vin 1vare
 2. Brown Ale 1vare
 3. Gin 61varer
 4. Limonade 6varer
 5. None 6varer
 6. Rødvin 1vare
 7. Specialiteter 2varer
 8. Øl 1vare
Område:
 1. Rheinhessen 1vare
Dyrkning:
 1. Bæredygtig 1vare
 2. Traditionel 43varer
 3. Økologisk 1vare
Aroma:
 1. Rød frugt 1vare
 2. Fad 1vare
Page

Gin – 

67 Varer

Filter (67)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Gin

Mere om gin

Gin er intet mindre end klassikeren der aldrig går af mode. Tilbage i det 16. århundrede anvendte man gin til at helbrede sårede soldater - og med rette, for der er jo ikke den lidelse som en god Gin og tonic ikke kan kurere - i dag er vi bare vilde med smagen af den hollandske enebær-brændevin.

Noget af det fantastiske ved gin er, at det kan smage på et utal af måder og med fordel kan tilsættes diverse former for garniture som citronskal, peberkorn og agurk for at fremhæve og twiste smagen. Vær ikke bange for at eksperimentere med ting som æble og rabarber, hvis du gerne vil give din gin et mere sødt udtryk.

Husk også en god tonic eller lemon til at mixe din gin-sjus!

Hvis du vil nørde videre omkring gin så læs vores ginguide

Der findes mange forskellige gin mærker, fra de helt kendte til masser af niche mærker i dag, hvor især Danmark står stærkt med mange nye gin producenter. Der er flere af de ganske gins som er kåret som bedste gin i flere konkurrencer, og vi er stolte over at have en del danske productenter på shoppen. 

Vi fører blandt andet Tanqueray, Nginious, Malfy, Northland, Siegfried Wonderland (som er en alkoholfri gin), og der kommer løbende nye til.