Medlemsbetingelser

 

Velkommen til en vinklub, som giver alle medlemmer adgang til de bedste priser på kvalitetsvin - sammen får vi bedre vin i glasset!

 

1. Free-medlemskab

Et free-medlemskab hos Winefamly er gratis og 100% uforpligtende. Medlemskabet giver adgang til at købe vin og andre produkter på siden: www.winefamly.com. Der ydes prisgaranti på alle produkter, se her for yderligere information her


Som free-medlem opnås der fri fragt ved køb over 349 kr. Køb under beløbet vil blive faktureret 49 kr. for levering til pakkeshop, privat- eller erhvervsadresse efter eget valg. Der er ingen begrænsning på antallet af køb, foretaget med et free-medlemskab. Dog forbeholder Winefamly sig retten til at reagere hvis der er mistanke om at medlemskabet ikke udelukkende anvendes til privat forbrug. Misbrug af medlemskab kan medføre annullering og udelukkelse. Skal du derfor handle ekstraordinært stort ind - til fest eller lignende, så kontakt os - vi kan hjælpe med både det ene og det andet.

 

2. Plus-medlemskab

Et plus-medlemskab hos Winefamly koster 39 kr. pr. måned inkl. moms og trækkes automatisk via de betalingsoplysninger som du har angivet - og kan til enhver tid ændres under din profil på den fane som hedder ‘medlemskab’.

Et plusmedlemskab hos Winefamly er personligt og giver adgang til at købe, op til, 24 flasker vin til kostpris hver måned. Du tilbydes endvidere nyheder og andre specialprodukter før alle andre, samt modtager invitationer til events - online og fysiske. Som plusmedlem får du gratis levering på alle dine bestillinger. Medlemskabet fortsætter fra måned til måned, indtil du selv opsiger det. Hvis du har problemer med at overholde grænsen på de 24 flasker, fordi du skal holde stor fest eller lignende - så kontakt os, vi hjælper gerne med en løsning.

 

E-mail: My@winefamly.comtlf: +45 70 60 52 20