Winefamly marketing

INTRO
Hos Winefamly arbejder vi hårdt for at give danskerne bedre vin i glasset. Det kræver en stor og målrettet marketing og kommunikationsindsats som vi har vores eget team til at varetage. 

Vi har mange års erfaring med marketing, kommunikation, ehandel og vinbranchen, og kender derfor de fleste markting kanaler og discipliner indgående. Vores team er i dag en blanding af interne ressourcer og outsourcede opgaver.  

KONTAKT
Da vi har en travl hverdag og dagligt kontaktes af nye potentielle leverandører, vil vi gerne opfordre til at alle henvendelser foretages via email i første omgang. Dette skal ske via marketing@winefamly.com

Når du tager kontakt må du meget gerne kvalificere hvad du mener at kunne bidrage med til vores marketing mix. Jo mere information vi kan få i første omgang, desto nemmere er det for os at vurdere, om der er basis for yderligere dialog. Vi vil nødig misse en god mulighed, men ønsker heller ikke at spilde hverken din eller vores tid. Så fortæl gerne hvilken service du tilbyder, hvad den kan bidrage med til Winefamly og vores medlemmer, hvordan du kan skaffe os flere medlemmer, og hvilken afregningsform du tilbyder. Vi er meget store fans af performance aftaler.

SPONSORATER
Vi får desuden mange henvendelser omkring sponsorater - disse er vi desværre ikke i stand til at efterkomme i større grad. De foreninger og organisationer vi vælger at støtte, er valgt ud fra vores CSR holdninger, og der indleder vi selv en dialog.