Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om de vilkår, der gælder, når du handler med Winefamly. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud. 

- LEVERING & FRAGT
- BESTILLING
- BETALING 
- RETURRET
- REKLAMATIONSRET 
- OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER
- PERSONDATAPOLITIK
- DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
- GENERELT 

Levering og fragt

For Winefamly Free-medlemmer er levering gratis til pakkeboks. For bestillinger over 500 kr. kan du få leveret gratis til din hoveddør. Bestiller du for mindre end 500 koster levering til din dør 49 kr.

For Winefamly Plus og Premium har vi gratis levering af alle bestillinger. Det betyder, at du altid kan få din bestilling leveret direkte til din hoveddør - og du kan bestille lige det antal flasker du har brug for. Ingen krav om 6 eller 12 styk.

Bestillinger placeret før 12.00 afsendes samme dag.

Der leveres fra mandag-fredag, og det er muligt at få leveret til både privat-og erhvervsadresse. Såfremt du ikke er hjemme, så skal du skrive, hvor vi kan sætte dine pakker. 

Derudover kan du vælge levering til Pakkeshop. 

Varer, som ikke er på lager, er angivet med ”ikke på lager” og en vejledende dato, som fortæller, hvornår varen lander på Winefamly's lager, såfremt vi kender denne. 

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr på Winefamly, og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i egnet emballage. 

Bestilling

Bestilling på Winefamly til medlemspris forudsætter, at du er medlem hos Winefamly og har et gyldigt abonnement.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. 

Når du handler med Winefamly, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk. 

Når vi har modtaget din ordre, modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse. Det er muligt at se tidligere ordrer ved login på hjemmesiden. 

Betaling

På Winefamly kan der betales med: 

- Dankort 
- Visa Dankort 
- Visa Electron 
- MasterCard, Visa, Maestro, JCB, Diners og American Express  

Som medlem betaler du selv det gebyr, der er på dit kreditkort, da Winefamly jo sælger vinen til kostpris og derfor ikke har en fortjeneste, som kan dække gebyret.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Winefamly, og der trækkes naturligvis kun det beløb, du har godkendt ved købet.

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem, hvilket Winefamly naturligvis gør. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Winefamly eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Winefamly. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis: 

- Du ikke har modtaget varen. 
- Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger. 
- Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset. 
- Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen  

Returret

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot returneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Winefamly. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

WINEFAMLY
NYBOVEJ 34
7500 HOLSTEBRO

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

Reklamationsret

Når du handler på Winefamly, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at hvis varen var mangelfuld på leveringstidspuntktet, kan du få ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse: 

WINEFAMLY
NYBOVEJ 34
7500 HOLSTEBRO

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen/manglen på fakturaen. 
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. 
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.  

Oplysning om klagemuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med et køb, du ikke er tilfreds med. Skriv til os på my@Winefamly.dk

Som forbruger har du også altid mulighed for at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse my@Winefamly.dk  

Persondatapolitik

Når du handler via Winefamly's hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand, bortset fra videregivelse med henblik på at gennemføre din bestilling fx oplysninger der videregives til et fragtselskab. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til Winefamly, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. Winefamly er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. Winefamly opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven, registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrerer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for, at vi kan optimere vores webservice, der hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren. I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies".  Se vores 
Cookiepolitik for yderligere information.

Om logstatistik: 
Logstatistik bruges på Winefamly. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden man forlader m.m. 

På Winefamly anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter.  

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 
- navn 
- adresse 
- telefonnummer 
- e-mailadresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Winefamly og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. 

Indehaveren af Winefamly har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysningerne afgivet til Winefamly videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. 

Som registreret hos Winefamly har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til  Winefamly via e-mail: my@Winefamly.dk 

Du kan læse hele vores Privatlivspolitik. 

Generelt

Winefamly overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%. Det er naturligvis muligt for alle at købe ikke alkoholiske varer.

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med årgang, som er skiftet, men vi kan ikke skifte billedet hvert år, så læs teksten til varen og ikke kun billedet af etiketten.