Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Type:
 1. Hvidvin 1vare
 2. Rødvin 1vare
Passer til:
 1. Lys fisk 1vare
 2. Mørkt kød 1vare
 3. Svin 1vare
 4. Vegetar 1vare
Aroma:
 1. Citrusfrugt 1vare
 2. Rød frugt 1vare
 3. Blomstret 1vare
 4. Urtet 1vare
 5. Søde krydderier 1vare

Domaine Gayda – 

2 varer

Filter (2)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. Frankrig
 2. Frankrig

Domaine Gayda

Midt i Roussillons bølgende landskab - mellem pyernærner og middelhavet ligger et gammelt landsted. For 150 år siden var det stop for postvognene på vejen gennem det øde landskab, men i dag er huset omgivet af vinmarker. Her regerer Vincent Chansault.

Domaine Gayda er ikke mere end 20 år gammel - huset fungerede som sommerhus for sydafrikanske Anthony Record, som sammen med englænderen Tim Ford grundlagede Gayda i 2003. Begge havde forbindelser til en masse vinmagere i Sydafrika, og hos det legendariske Boekenhoutskloof i Franschhoek håndplukkede den den unge Vincent Chansault til at stå i spidsen for Gayda. Det gør han stadigvæk - i fast samarbejde med Tim Ford og med kyndig vejledning fra de dygtige folk fra Boekenhoutskloof, som har løftet niveauet enormt på relativt få år.

Boekenhoutskloof er balndt de bedte Syrah-producenter i Sydafrika, og Vincent Chansault er oplært i Rhône og født i Loire - så fokus på Syrah, Grenache og Sauvignon Blanc er ikke overraskende, og med inspiration fra Sydafrika kommer selvfølgelig også elegant Chardonnay.