Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Aroma:
  1. Rød frugt 2varer
  2. Andre krydderier 2varer

Marquis de Montaigu – 

2 varer

Filter (2)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
  1. Frankrig
  2. Frankrig

Marquis de Montaigu

Dybdegående rødder i Rioja-regionens vinhistorie og en unik global forbindelse definerer essensen af Marqués de Murrieta. Med begyndelsen i hjertet af en mand født i Peru i 1822, Luciano de Murrieta, blev denne vingårds fundament lagt.

I dagens moderne æra drives Marqués de Murrieta med urokkelig lidenskab af V. Dalmau Cebrián-Sagarriga, Greven af Creixell, og hans søster Cristina. Med en dybtgående uddannelsesbaggrund inden for økonomi, administration og jura, har V. Dalmau fra ung alder viet sit liv til vingården, og han er i dag helt dedikeret til arbejdet på vinslottet.

Det unikke ved Marqués de Murrieta ligger i deres dedikation til at producere vine udelukkende fra egne druer, hvilket sikrer en uovertruffen kvalitetskontrol fra mark til flaske. Under V. Dalmaus ledelse og med et innovativt vinificeringsteam ved hans side, stræber vingården efter at smidigt flette tradition med moderne metoder.

Udover det berømte Castillo de Igay, er Marqués de Murrieta også stolte ejere af ejendommen Pazo Barrentes i Rias Baixas.