Aldea, White Verdejo, 0,0 Alcohol Free
Aldea, Frizzante, 0,0 Alcohol Free
Aldea, Red Tempranillo, 0,0 Alcohol Free

Alkoholfri Vinpakke

Prisgaranti

Pris per stk.

169,00 kr
Ikke på lager
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Ingen mindstebestilling

Hvorfor vi elsker den

Prøv vores alkolholfri vine. Rød, hvid og mousserende vin fra Spanien, hvor alkoholen er fjernet.

Aldea, Red Tempranillo, 0,0 Alcohol Free

Alkoholfri rødvin fra Valga, der ligger tæt på Pontevedra i syd og Santiago de Compostella i Nord. Der er snak om en de-alkoholiseret rødvin fremstillet af druen Tempranillo. Det er svært at finde en god kvalitet som er alkoholfri, men denne besidder både en attraktiv dyb-rød farve og en spændende duft af lidt violer og en ganske intens aromaprofil af sorte og røde bær. Smagen er let krydret, besidder frugtsødme og en ganske behagelig fylde med vinøse toner. Eftersmagen er tør og vedholdende med god balance. Serveres mellem 10 og 12 ºC for at opnå den bedste præsentation. Perfekt til enhver lejlighed som før middagsdrik eller med mad.

Aldea, White Verdejo, 0,0 Alcohol Free

Gennem test af utallige alkoholfrie vine er noget af de bedste vi har fundet serien fra Aldea. Alle besidder skruelåg som konservere vin bedst og denne hvidvin er en de-alkoholiseret type på en base af hvidvin der stammer La Mancha og fremstillet af Verdejo druer.

Farven er ren med let gyldne reflekser. Duften er intens og frisk med aromaer der minder om modne druer og grøn frugt. Smagen er meget behagelig med en frisk og frugtagtig finish. Absolut vellavet hvidvin uden alkohol.

Serveres ved mellem 4 og 6 ºC, så vinen smager bedst. Perfekt til middelhavets køkken.

Aldea, Frizzante, 0,0 Alcohol Free

Fra det nordvestlige Spanien og firmaet Producto de Aldea S.L. kommer denne dejlige mousserende drik som er en de-alkoholiseret vin. I glasset får man en lys og levende gylden farvet vin. Duften er flot aromatisk med modne grønne druer og frugter. Smagen er frisk, perlende og besidder en flot frugtprofil, der ligger i tråd med mange ”almindelige” mousserende hvidvine. Den behagelige stil med en perlende tør friskhed, gør den velegnet til både velkomst drik samt skaldyrs eller lyse fiskeretter.

Serveres mellem 4 og 6 ºC, så er den perfekt til at drikke som en pre-dinner drink eller nævnte typer mad.

Det siger medlemmerne

2019-04-13 21:07:56
Nathaly Sleimann Kongstedt
Super lækre vin
2020-01-17 16:59:09
Brian Wind
Rødvinen smager som ribena saft i fortyndet udgave Hvidvinen smager af mild saft med eftersmag af eddike. Vi troede at vores drengs konfirmation skulle være alkoholfri fest men sådan blev det ikke. Øv

2 anmeldelser