Joseph Cartron, Cacao Brown 25%, 50 cl
Tardy Cognac V.S.O.P.
Spar:  110,00 kr.

Brandy Alexander Pakken

  • country-flag-image
Kostpris:
499,00 kr.
Normalpris: 609,00 kr.
Ikke på lager
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
Bliv medlem og spar 29.53% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

"Alexander" er det oprindelige navn på en cocktail bestående af Creme de Cacao, Gin og fløde. Denne cocktail blev opfundet af en tysk bartender i starten af 1900 tallet. Brandy Alexander kom efterfølgende til, en cocktail hvor man blot byttede Gin ud med Cognac. Den blev for alvor populær da den i 1922 blev serveret til et kongeligt bryllup i Storbritannien. Cocktailen er ekstrem nem og velsmagende, og pga. dens sødme egner den sig godt til dessert eller som afslutning på en god middag.



Pakken består af:



1 x Cartron Creme de Cacao 50 cl.

1 x Tardy Cognac VSOP 70 cl.



Drinken består af:



3 cl Cognac

3 cl. cacao likør

3 cl. fløde



Shake alle ingredienserne med Is. Si drinken over i et afkølet martini glas. Pynt evt. med lidt revet muskatnød på toppen.

Joseph Cartron, Cacao Brown 25%, 50 cl

En yderst overset variant af kategorien med søde likøre - er den mørke og cremede kakaolikør. Denne variant fra Joseph Cartron er velegnet til desserter, over is eller i cocktails.

Tardy Cognac V.S.O.P.

V.S.O.P. Står for ”Very Superior Old Pale” og er skab af den engelske konge George d. IV, da han sendte en bestilling til Hennessy for at få fat i en udsøgt cognac. Siden er betegnelsen brugt som betegnelse. Den yngste cognac skal være minimum 4½ år og opefter. Tardy’s version er pæn mahogni-farvet med en sødlig duft af forårshonning og vanilje. I smagen får man en rig og krydret stil der besidder blommetræk og fadnoter. Absolut en lækker sag som smyger sig om tungen. Kan bruges til aperitif, ”long drink” og evt. udsøgte cocktails.