Filtrer efter

Canevel Spumanti S.p.a. – 

1 rækker

Filter (1)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
  1. Italien
    199,00 kr.

    Ikke på lager

Canevel Spumanti S.p.a.

Canevel Spumanti S.p.a.

Firmaet er grundlagt i 1979 efter et møde mellem tre personer og to forskellige faglige færdigheder samt en fælles passion – vin og bobler.  
Det hele starten med at Mario Karamel (producent af vineddike) og en vinhandler fra Oderzo sammen med vinproducenten Roberto De Lucchi mødtes i et lille kælderværksted under kirken Santo Stefano di Valdobbiadene. Her blev målsætningen om, at lave mousserende vin af topkvalitet skabt på druen Glera.
Canevel på lokal dialekt betyder ”lille kælder” og hvad kunne være mere passende som firmanavn. Simpelt og godt. Samtidig var kælderen en god ramme om projektet som skulle holdes hemmeligt indtil de første produkter kunne se dagens lys.

Siden dag har vinen være et projekt for Canevel og ikke et spørgsmål om tilfældigheder. Porteføljen er et resultat af lidenskab raffineret over tid, med entusiasme og dygtighed. Canevels vine er et udspring af den kultur som regionen hvor vinen kommer fra består af, de tekniske færdigheder firmaet har og den kontinuitet hvormed der dagligt arbejdes for at opnå topkvalitet.

I dag har Canevel en gedigen salgssucces. Efter at have opnået national distribution er udviklingen fortsat i Tyskland, Schweiz og USA. Efterfølgende er Østrig, Holland, Storbritannien, Irland, Canada, Sydafrika, Panama og Belgien kommet til. Hvert år lægges 1-3 nye lande til salgskortet.

Produktionen omfatter fire forskellige typer vin: Brut, Extra Dry, Ekstra Dry ”Il Millesimato” og Cartizze. Canevel har i sit repertoire også en linje af cru vine der kommer fra egne vinmarker og en linje kaldet Canevel La Vi.

Samlet set overstiger produktionen anno 2017, 800.000 flasker årligt og snart kan Canevel fejre 40 års jubilæet med over 17 millioner solgte kvalitets prosecco-vine.
Canevel er indbegrebet af topkvalitet og kun topkvalitet. Familierne bag går først i kampen for at få anerkendelse for kvalitetsprosecco og beskæftiger sig ikke med uinteressante og billige versioner. Det overlader firmaet til andre producenter.