Caroline Parent

Caroline Parent

Caroline Parent-Gros har Bourgogne i blodet. Hun er datter af Anne-Francoise Gros og Francois Parent, som begge er vinbønder og ud af traditionsrige vinfamilier fra Bourgogne. Siden Caroline var i 20'erne har hun aktivt været involveret i forældrenes domaine og langsomt skabt sit eget firma og ståsted.
  
Druerne til hendes produktioner kommer primært fra opkøb af druer hos forældre, forældrenes søskende og hos andre gode vinbønder, som er venner af familien. Alle vinene laves af hende selv, far Francois og hendes bror Mathias Parent-Gros, som er ansvarlig for at lave de klassiske bourgognevine i familiens vinkælder.

Alle marker dyrkes ud fra de samme principper, men med forskellige variationer som frembringer de bedste aromaer. En let filtrering af vinene sker kun i  sjældne tilfælde. Alle ”Village” vine og højere klassificeringer fadlagres 12 – 18 mdr. Fadene er fremstillet af træ fra Allier, Bertranges og Fontainebleau, og er generelt hårdt ”ristet”. Familien bruger 50 % nye fade til Village vinene, der lagres i ca. 12 mdr., 65 % nye fade bruges til 1er Cru vine, der lagres i ca. 15 mdr. Grand Cru lagres udelukkende på nye fade  i ca. 18 mdr.

Filtrer efter
Filtrer efter
Dyrkning:
1
12
1
Passer til:
2
3
11
1
5
6
11
2
8
3
Pris
kr
kr
144,00 kr 1.000,00 kr
Vis som Grid Liste

16 Varer

Page
pr. side
Faldende orden
Sortering