Rose Infinie, Cotes de Provence Rosé 2021
Feudo Italia, Rosato Frizzante IGT
Provence Wine Maker, Creation No 7, Rosé Blend 2022
Cave de Tain, Deshaltère Rosé
Le Petit Gascoun, Rosé 2022
Marquis de Montaigu, Pierrevert Rosé 2022
Prisgaranti

Find din favorit Rose

  • country-flag-image
  • country-flag-image
684,00 kr.
42 stk. på lager
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Bliv medlem og spar 40.2% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Rose er den perfekte forårs- og sommervin. Den kombinerer hvidvinens friskhed med rødvinens struktur og kraft. Derfor er den både en god tørstslukker, men også et velvalgt indslag på sommerens middagsbord, hvor vinene ofte passer godt til lette sommerretter, middelhavskøkkenet og salte tapas. Vi har samlet seks bud på god rose - både de lettere terassevine, dem med lidt sødme og de, som har lidt mere struktur og som går godt til mad. 

Rose Infinie, Cotes de Provence Rosé 2021

Smuk lyserød farve, sart duft og en storslået smag af modne skovbær og citrusfrugt - med en lang og tør eftersmag. Det er luksus-rosé fra øverste hylde, som kan overbevise selv den mest hardcore rosé-skeptiker

Feudo Italia, Rosato Frizzante IGT

Farven er indbydende og pink, duften er fyldig og sødmefuld, smagen frugtig og stemingen helt i top når du lader de her runde og bløde bobler møde din mund.Provence Wine Maker, Creation No 7, Rosé Blend 2022

Let, tilgængelig, ukompliceret og frisk rosé med smag af røde bær og hyggelige stunder. Vinen er til dig som bare gerne vil nyde et godt glas afkølet rosévin, der gør lige det skal - smage super dejligt, både i solskin & regnvejr.

Cave de Tain, Deshaltère Rosé

Rosévinen du bliver glad af, både at drikke - og se på! En flot flaske med den fineste og sarte pink vin i. Cave de Tain har en mild duft af jordbær, mens smagen er fyldig med citrusfrugt og afrundet sødme. Roséen gør sig glimrende til alt fra snacks, til lette anretninger og desserter.

Le Petit Gascoun, Rosé 2022

Den mest charmerende franskmand vi længe har mødt. Rosévinen fra Petit Gascoûn er elegant, frugtig og lige til at gå til, og et oplagt bud på en fast makker til forårets frokoster og fester. 

Marquis de Montaigu, Pierrevert Rosé 2022

Marques de Montaigus er en skøn, elegant og præcis rosévin fra det bakkede Pierrevert-område i Provence. Den er frisk og frugtig med et strejf af krydderier og blomster i duften. Smagsmæssigt er den balanceret mellem friskhed og fylde med noter af hindbær, citrus og et hint af peber og krydderurter i afslutningen. Perfekt til sommervarmen eller til et enkelt måltid med friske grøntsager og lys fisk.