Forårsfornemmelser

Spar:  195,00 kr

Pris per stk.

426,70 kr
Normalpris: 621,70 kr
Ikke på lager
  • Gratis levering
  • Prisgaranti
  • Ingen minimumskøb

Hvorfor vi elsker den

Der er forår i luften og vi kan skimte lysere tider forude. Derfor er vi klar med vinpakken du skal have stående, når solen bryder igennem. Frisk sprød hvidvin og let og elegant rødvin, som du kan åbne den dag, du får nok af tunge gryderetter, voldsom rødvin og sjap og is. Her er elegance og forår i flaskerne.

Provence Wine Maker, Creation No 6, Merlot 2017

Når hverdagsvinen gerne må smage af luksus - så skal du vælge en flaske Creation no 6. Det er den fuldendte smag af Merlot med al dens mørke saft og intense udtryk, pakket behageligt og tilgængeligt ind, i en vin som fint kan følges med både din svinekotelet og en tur over i sofaen.

Cave de Fleurie, Beaujolais Villages 2019

Smagen af let, forfriskende og imødekommende Bourgogne-vin. Denne Beaujolais er indbegrebet af fransk landidyl på flaske. Det er vinen som du altid bør have klar når middagen står på en enkel pastaret eller du bare har lyst til et glas rødvin - uden andet end godt selskab til.

Petite Immortelle, Cotes de Roussillon Villages 2018

Hvis du er typen som savler ved tanken om foie gras, som godt gider besværet med en soufflé og som kender værdien af et godt stykke baguette - så bør du møde denne her Petite Immortelle. Det er ærkefransk rødvin som vil lade dine frankofile smagsløg holde en fest - også på en tirsdag

Carmen, Insigne Sauvignon Blanc 2019

Trænger du til et glas hvidvin, der sender dig til fjerne kyster, så er Carmen Sauvignon Blanc svaret. Det er nem og letforståelig hvidvin, som med tropiske dufte, citrusnoter og et frisk pust er perfekt til frokostvin, når der står lette fiskeretter og fyldige salater på bordet.

Bennati Soave Classico DOC 2019

En ægte all-round hvidvin som bør være fast inventar i ethvert køleskab hvor uventede gæster og akut vin-trang kan forekomme. Smagen er domineret af bløde citrusfrugter som gør vinen let drikkelig både før, under og efter middagen.

Stepp, Riesling 2019

Denne vin er det perfekte eksempel på hvorfor mange af os elsker Riesling - det er kombinationen af friskhed og krydret sprødhed som gør Stepp, Riesling til et venligt bekendtskab og en pragtfuld vin altid at have i køleskabet.

Hvad siger kunderne

2020-05-12 15:13:32
Marie Bastrup
Lækker forårspakke med rød- og hvidvin :-)
2020-05-14 11:10:30
Isabel Ravn Nielsen
Dejlig pakke

2 anmeldelser