Bodega El Bos, Tinta de Toro Roble 2021
Chispas Apasionante 2020
Marco Abella, Loidana 2021
Altos de Aranda, Ribera del Duero Crianza 2018
Prisgaranti

Hola España

  • country-flag-image
596,00 kr.
29 stk. på lager
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Bliv medlem og spar 42.1% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Tager du også helst til Solkysten eller Barcelonas snørkelde gader når du skal undslippe det danske sommervejr? Står der Real eller Getafe på fodboldtrøjen og mæsker du dig gerne i tapas? Så er det her pakke for dig. Vinene fra Spanien stråler af sol og sommer og lange dage ved stranden og liv i gaden hele aftenen. Du får fire vidt forskellige vine fra tre af Spaniens bedste vinområder. 

Bodega El Bos, Tinta de Toro Roble 2021

El Bos er en blød og saftig vin med tempranillos krydrede præg i en elegant, moderne udgave. Den har en dyb, rød farve og flot bærduft. En vin som med sikkerhed vil give dig følelsen af at være hensat til en spansk taverna.

Chispas Apasionante 2020

Det er vin for dig som elsker gode kødretter, som intet har imod at vin bliver lækker rund og blød i munden - og at selskabet er så godt at flasken hurtigt bliver tom. Ved hjælp af ekstra modenhed og druer der får lov til at tørre efter høsten - skabes denne sødmefulde og fløjsbløde rødvin.

Marco Abella, Loidana 2021

Priorat er kendt som eksklusiv spansk i den dyre ende - men sådan behøver det ikke være. Med denne flaske rødvin fra Marco Abella får du alt det gode fra Priorat, til priser hvor du sagtens kan åbne mere end én flaske - når der kommer tex mex eller andet krydret mad på bordet og vinen skal have masser af nuancer og velsmag.

Altos de Aranda, Ribera del Duero Crianza 2018

Et godt bud på, hvorfor vi for alvor har tabt vores spanske hjerter til Ribera del Duero - blød, krydret og velduftende rødvin, som er helt klar til at drikke og som rammer lige hvor den skal.