Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Producent:
 1. Canevel 3varer
 2. Perini Prosecco 6varer
Passer til:
 1. Apétirif 7varer
 2. Lys fisk 4varer
 3. Ost milde 1vare
 4. Skaldyr 5varer
 5. Vegetar 2varer
Dyrkning:
 1. Bæredygtig 1vare
 2. Konventionel 7varer
Aroma:
 1. Citrusfrugt 3varer
 2. Grøn frugt 3varer
 3. Rød frugt 1vare
Vi kunne desværre ikke finde nogle produkter

Prosecco

Hvad er prosecco?

Prosecco er det bedste Italien har at byde på når det kommer til bobler. Navnet kan oversættes til “næsten tør” og passer godt til smagen af den klassiske mousserende vin - med den liflige fornemmelse i munden. Prosecco produceres udelukkende i de norditalienske områder Friuli og Veneto og er elsket verden over for sin naturlige sødme og tilgængelige facon. Årsagen til at Prosecco har hjemstavn i netop disse områder, skal findes i klimaet - for i  Friuli og Veneto er der så stor forskel på temperaturen om dagen - og om natten, at druerne udsættes for tilpas store temperaturforandringer hvilket optimerer modningsprocessen og skaber grundlaget for at vi kan nyde den sprudlende og dekadente drik.

Hvordan fremstilles prosecco?

Når Prosecco skal fremstilles, foregår det på Charmat-metoden hvor vinen gære på tryktank i stedet for direkte i flasken, som man gør det ved fremstillingen af Champagne, Cava og Cremant. Den mest brugte drue i Prosecco er Glera, men også andre lokale druer som Bianchetta, Perera og Verdiso er ofte at finde i en erke klassisk flaske Prosecco. I nogle udgaver kan man også finde store druetyper som Pinot Noir og Chardonnay. 

Hvad drikker man prosecco til?

Processo er et af vores foretrukne valg når et godt måltid skal skydes i gang. Men også både til lette måltider med pocherede fisk og grillede skaldyr er Prosecco helt eminent - og når du bare skal fejre at det har været en god dag!

Prosecco tilbud

Hos Winefamly tror vi ikke på tilbud - vi tror til gengæld på at give dig prisgaranti på alle vores produkter. Du kan altså roligt fylde vinreolen med prosecco i verdensklasse. Så er det slut med at styrte rundt efter et godt tilbud - det bliver ikke billigere end lige her!
Skål & go' fornøjelse