Odfjell Vineyards  – 

1 rækker

Filter (1)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
  1. Chile

Odfjell Vineyards

Vores vin-team har smagt rigtigt mange vine fra Chile, inden valget faldt på Odfjell. I vores optik laver Odfjell nogle af Chiles absolut bedste vine til prisen

For de nordmænd vi har i klubben, er der et lille plus - for som navnet antyder, så er Odfjell også en fantastisk historie om en 28-årig entusiastisk og målrettet norsk skibsreder, hvis passion for livets goder, såsom vin og mad, gjorde at han sprang ud i dette kæmpe projekt. Ønsket var at lave et unikt ”winery” med respekt for naturen samt en uovertruffen vinproduktion i Chile.


Med eksperthjælp fandt Dan de bedst egnede jorde og investerede stort for at kunne etablere et unikt set-up, der kunne opfylde hans drøm.

Et særligt plus ved Odfjell er, at vinmarkerne er 100% økologiske og biodynamiske. Driften af vingården er baseret på at være i pagt med naturen og 100% bæredygtig. Odfjell Vineyards består af ca. 100 ha. vinmarker i bl.a. Maipo Valley. Vinplanterne på de smukke vinmarker nyder godt af dalens varme klima og Stillehavets kølige brise, der skaber et specielt godt mikroklima, der er ideelt til at dyrke Cabernet Sauvignon, Merlot, Carménère og Syrah.

Her mere end 25 år efter at Dan Odfjell sprang ud i sit projekt, skal der lyde et tak og stor respekt herfra!